NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
- Reklama
Re: NÁVOD::Čtení kódových chyb na Opel Astra H
Zdravim menili mi alternator po reklamacii toho vymeneneho zo septembra a naskocila mi chyba 62101? Vsetko je uplne normalne tak ako ma byt nic nesvieti nic neblika a auticko ide tak ako ma.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Mne vyskočila chyba P0621-2 (a rozsvietilo sa dobíjanie) po výmene kotúčov a dosiek. Po zmazaní je to už týždeň OK
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dik Kesi. Skusim si to aj ja dat vymazat a uvidim.
cez vikend na mna vyskocila nova chyba 60631. Na nete som zatial nic nenasiel. Auto zatial ide bez problemov.
Zafira B Z19DT COSMO 88kw
DVD90 navi EU 2009
DVD90 navi EU 2009
Nazdar vsichni.
Mam kod 030000 a 030300. Zda se mi ze auto jde na 3 valce lehce vybruje. V patek jsem menil svicky a najel asi 300km a auto jelo normalne. Muze to mit spojitost s kody? Jinak se mi rozla kontrolka emisi tak to i nasvecuje ze tam je spatne spalovani. Mozna se dostal nejaky bordylek pri montazi?? Diky za rady.
Mam kod 030000 a 030300. Zda se mi ze auto jde na 3 valce lehce vybruje. V patek jsem menil svicky a najel asi 300km a auto jelo normalne. Muze to mit spojitost s kody? Jinak se mi rozla kontrolka emisi tak to i nasvecuje ze tam je spatne spalovani. Mozna se dostal nejaky bordylek pri montazi?? Diky za rady.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Neviem ci si hladal ale toto je ono:
Několik P0300 válce selže objevený B - 021
P0301 válec selže objevený 1 B - 021
P0302 válec selže objevený 2 B - 021
P0303 válec 3 selže objevený B - 021
P0304 válec selže objevený 4 B - 021
Několik P0300 válce selže objevený B - 021
P0301 válec selže objevený 1 B - 021
P0302 válec selže objevený 2 B - 021
P0303 válec 3 selže objevený B - 021
P0304 válec selže objevený 4 B - 021
JJ videl jsem to tam jen jsem se chtel ujistit. Ok Tak to vypada na 3 valec. Kurna rychla rada je to 3 zleva nebo zprava zrovna nejsem u auta. Zkusim se tedy podivat na tu svicku zda pod ni neni nejaky bordel. Nic jineho me nenapada.. Pak jen servis .
Diky.
Diky.
No tak to netusim z ktorej strany ale podla mna z lava do prava. Ak mozem poradit najskor skus vycistit sviecku a ak nepomoze tak ju skus vymenit za inu na inom valci a uvidis. Mozno nejaka vadna sviecka co hned odisla!
Diky za pomoc. Skoda ze jsem si nenechal ty stare svicky, neva prehodim je a uvidim. Kdyz bude vadna tak mi to napise vadu na jinem valci a bude jasny proc. Diky