synapse píše:Ja mám ne moc pozitivní skušenost s Auto Srba Řeporyje, ( astra H 1,7) dal sem si měnit rozvody a olej..faktura obsahovala dily které jsem nechtel měnit a doplneni napr. směs do ostřikovačů kterou jsem doplnil den před servisem, ale jasně ze tam byla nafakturovana a další různe tmely a připravky které byli na jednu A4...( každá stovka je dobra ...alespon když je ta krize )...dohoda byla cca kolem 16 tis kdyz by bylo něco špatný taq se mi ozvou ...pak mi jen pan zavolal ze to hotove a děla to 24 tis. a prostě to tak vyslo...později sem našel prosakovat olej pod motorem ...jasný že to byla věc kterou servisovali
Jedno vim jistě tahle moje navstěva byla poslední.
tak to ti tam dali asi titanove remene
za tie rozvody a olej ta dobre skasli
je to možný.........na řemenu je psáno made in Poland ... v Polsku se prý doluje titan celej servis Srba je jedna veliká bublina...
a jasně že nezapomenuli vyměnit plasty pod SPZ za "srbácky"
synapse píše:je to možný.........na řemenu je psáno made in Poland ... v Polsku se prý doluje titan celej servis Srba je jedna veliká bublina...
a jasně že nezapomenuli vyměnit plasty pod SPZ za "srbácky"
Vidis a kvoli takym tupcom som si ja dal SPZ na silikon a uz ziadne podlozky. Aspon si nebude nikdo robit reklamu na mojom aute
Pekki, na kolko ta vysla prehliadka po 60 000km? Len tak na porovnanie s SK(zilina). Nepoznas nahodou v Brne nejaky neautorizovany servis, kt ma skusenosti s Oplom? dik