autoservis OPEL
autoservis OPEL
zdravicko, nakolko tato debata uz bola rozobrata asi 1 000 000 x, opatovne by som ju rad spustil. oplaci,podelte sa so skusenostami co sa tyka autoservisov, co, kto, kde, a za kolko. to ze romanK je majster fachu som uz pocul vela krat, nakolko si myslim ze je tak vytazeny ze nestiha poriesit kazdeho, prisun informacii bude mat (nielen pre mna) vahu zlata...
astra caravan H 1.7 (2007) 92kw
- Reklama
Re: autoservis OPEL
teraz som si auto nechal opravovat v Mah, ale to len koli tomu, ze to islo cez poistku. Inac ho radsej necham tyzden u Romana a mam pokoj.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
tema znie . autoservis OPEL, pytas sa teda len na origo Opel servis??
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Ja mam skusenosti s autorizakmi Mah TN, Autotip ZA, Autotip MT a Renocar BRNO. Teda podozrenie z pochybne vyplnenej servisnej knizky u mna nehrozi. Najspokojnejsi som bol s MaH TN, tam som auto aj kupoval. Ale inak, asi ako kazdy, doporucujem Romana.
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
nie, nemyslim len origo autoservis..... praveze mi ide o to ze mat taku kapacitu ako je romank niekde blizsie po ruke by bolo fit... sam som volakedy robil v autotrende na roznavskej, akurat zhanam cislo na jedneho typka co tam robi servisaka na motory, tak rozmyslam ze by som skusil servisovat u neho, ale uvidim, moc sa mi to riskovat nechce... zistim ake ma vybavenie v garazi a popripade odporucim.....
astra caravan H 1.7 (2007) 92kw
musím se podělit se zkušeností se servisem Opel v Renocar -u v Brně.
Chtěl sem vyměnit čelní sklo a nárazník na pojistku, dál zařídit technickou. Nahlásil jsem jim čísla dílů, který chci zaměnit za vadný (kupodivu celej OPCčkovej nárazník je levnější, jako ten můj OPC line2)
Hned při přijetí mně volali, že tam mám nastavený nějaký svoje denní svícení a že to asi neprojde technickou. (RomanK mi tam nastavoval Techem2 jen předek za světla a zbytek se rožne za šera). Nakonec to technickou samozřejmě bez problému prošlo. Nechápu, jaktože neví, co se dá programovat v ŘJ. Dál, že mám vadný těsnění pod hlavou. Mám náznak netěsnosti u víka motoru, takže nevím, co to mělo být?
O týden později se jdu podívat na kontrolu, jak to pěkně opravili. Senzor deště a světla odlepenej a je křivě. Jeden ze tří dílů špatně objednanej a jinej, než sem chtěl. A toho vykrucování, že jsem si ho neobjednal - navíc mám i mailovou konverzaci, že to odsouhlasili. Interiér špinavej, nevyčištěnej. Předtím sem to měl nablejskaný a vysátý...
No su celkem nasr.anej. Poprvé a naposled, co sem využil autorizáku
Chtěl sem vyměnit čelní sklo a nárazník na pojistku, dál zařídit technickou. Nahlásil jsem jim čísla dílů, který chci zaměnit za vadný (kupodivu celej OPCčkovej nárazník je levnější, jako ten můj OPC line2)
Hned při přijetí mně volali, že tam mám nastavený nějaký svoje denní svícení a že to asi neprojde technickou. (RomanK mi tam nastavoval Techem2 jen předek za světla a zbytek se rožne za šera). Nakonec to technickou samozřejmě bez problému prošlo. Nechápu, jaktože neví, co se dá programovat v ŘJ. Dál, že mám vadný těsnění pod hlavou. Mám náznak netěsnosti u víka motoru, takže nevím, co to mělo být?
O týden později se jdu podívat na kontrolu, jak to pěkně opravili. Senzor deště a světla odlepenej a je křivě. Jeden ze tří dílů špatně objednanej a jinej, než sem chtěl. A toho vykrucování, že jsem si ho neobjednal - navíc mám i mailovou konverzaci, že to odsouhlasili. Interiér špinavej, nevyčištěnej. Předtím sem to měl nablejskaný a vysátý...
No su celkem nasr.anej. Poprvé a naposled, co sem využil autorizáku
To power2: Takový velký kluk a tak nepoučitelný Jo a škoda, že nejsi z Brna Dal bych Ti kontakt na bezva servis
- vojtavojta
Samozřejmě, že vím kam jezdit. Ale myslel sem si, že výměna skla a výměna nárazníku neni až tak složitá pro autorizovanej servis. Navíc sem to měl přes pojišťovnu, krycí dopis zařídili oni a nemusel sem se o nic starat.
Naposledy upravil(a) power2 dne 11 bře 2014, 20:14, celkem upraveno 1 x.
- vojtavojta