LED pro denní svícení
Re: LED pro denní svícení
luke_tdi: Nebylo náhodou svícení mlhovkama za pokutu? Taky to nemám rád. Nepochopím, co je na tom lepšího mít zapnuté mlhovky místo světel..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
- Reklama
sviceni mlhovkama jako dennima svetlama za pokutu je. Vubec sviceni mlhovkama jindy nez za mlhy anebo husteho deste by melo byt pokutovano dle zakona. Spousta lidi jezdi s mlhovkama protoze je to cool a ja byt policajt tak davam cool pokuty za to.
Astra H 1,7CDTI 110Hp@147Hp
no ked vyskoca lova..ja si to namontujem..nie preto aby som usetril,ale paci sa mi to.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Právě že jsem viděl několik aut s mlhovkama za pěkného počasí, co projížděly kolem hlídky a ti nic. Navíc je jich čím dál víc, kteří svítí mlhovkama, takže jsem usoudil, že už to není přestupek.
luke_tdi, mám stejný názor ohledně pokutování.
luke_tdi, mám stejný názor ohledně pokutování.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Mam takovy poneti ze nemci kdyz rozsviti predni mlhovky tak musi jet 40...... to by to tu vypadalo
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Nechci zakládat nové téma a nemám moc času prolezát jiný topic. Takže se chci zeptat jak je to s obrysovými světly, tímto myslím malé celoskleněné žárovky W5W. Jak by to bylo, kdybych je chtěl nahadit Ledkou se stejnou paticí jako má daná žárovka?! Nechci tím nahradit denní svícení a ani se neptám z důvodu nepřijmutí Ledky systémem CheckControl. Chci jen vědět zda jsou tyto Led do obrysových světel schváleny pro provoz na pozemních komunikacích a zda mají potřebnou homologaci? Děkuji. Přeji příjemný a úspěšný den.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Destroyer píše:Nechci zakládat nové téma a nemám moc času prolezát jiný topic. Takže se chci zeptat jak je to s obrysovými světly, tímto myslím malé celoskleněné žárovky W5W. Jak by to bylo, kdybych je chtěl nahadit Ledkou se stejnou paticí jako má daná žárovka?! Nechci tím nahradit denní svícení a ani se neptám z důvodu nepřijmutí Ledky systémem CheckControl. Chci jen vědět zda jsou tyto Led do obrysových světel schváleny pro provoz na pozemních komunikacích a zda mají potřebnou homologaci? Děkuji. Přeji příjemný a úspěšný den.
Přesně na toto bych se chtěl také zeptat a kdyžtak nějakou adresu které
A ještě, mohla by se použít třeba modrá, červená nebo zelená? Jestli by neměli policajti problém
Opel Astra H caravan 2009 1.6 (Z16XER) white
Oni problém mať nebudú, ale ty
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je svetlo od vyrobce konstruovane pro zarovku tak tam musi byt zarovka. Ve zkratce ty ledky ktere vetsina lidi ma a jezdi s nima nejsou pro provoz na pozemnich komunikacich schvaleny a tudiz je to na pokutu. Ze ji cajti nedavaji je vec druha, ale v zahranici muze byt problem.
Astra H 1,7CDTI 110Hp@147Hp