LED pro denní svícení
Re: LED pro denní svícení
Tak to bych toho policajta poslal do míst,kde záda ztrácí slušnej název K tomu se nedá nic dodat,pak se diví,že je o nich tolik vtipů,hovnajs vtipy,všechno je to pravda
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Teda dnes je to samá perla....oblhut píše:hovnajs vtipy,všechno je to pravda
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
ten stříbrnej baworák taky vyhodil mlhovky páč jsou k hovínku, nj tak vítejte v evropě hoši z východu
EX Opel Astra H caravan
toto by som si urcite nedal
hmmm, strašný cirkus. Na tuzingovém srazu by jsi byl ovšem za hvězdu
Ahoj kluci,
jsem tu nový a nevím jestli vám do toho mužu pindat,ale četl jsem vaši nedávnou konverzaci o dennim svícení.Řešili jste jaký má význam si cpát ledky na auto,zda to něco ušetří,či nikoliv.Z mé zkušenosti to má jedinou výhodu,jsem jedna velká skleroza a hodně často jsem zapomínal rosvicet světla a denní svícení mi to usnadnuje,takže si myslím,že velkou výhodou je právě tato vlastnost denních světel.
jsem tu nový a nevím jestli vám do toho mužu pindat,ale četl jsem vaši nedávnou konverzaci o dennim svícení.Řešili jste jaký má význam si cpát ledky na auto,zda to něco ušetří,či nikoliv.Z mé zkušenosti to má jedinou výhodu,jsem jedna velká skleroza a hodně často jsem zapomínal rosvicet světla a denní svícení mi to usnadnuje,takže si myslím,že velkou výhodou je právě tato vlastnost denních světel.
Na to sis tam nemusel dávat ledky . Stačilo naprogramovat světla, aby se rožla hned po nastartování
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Ahoj kluci, ja no svou astru teprve cekam a mlhovky nebudou takze uvazuju ze koupim ramecky a do toho nacpu kulate ledky, ale az podle toho jak moc budou praskat zarovky. Mame boxera a tam menim jednou mesicne zarovku ve svetlech bud leve nebo prave, takze se chystam v brzke dobe instalovat ledky.
A jak jste mluvili o zapnutych mlhovkach kdyz neni treba, ja jsem na ne maximalne alergicky. Porad se nervuju kdyz za nekym jedu a on mi pere mlhovky za jemneho mrholeni do xichtu. To me berou mory. Nekde jsem cetl k tehle problematice nazor nakeho experta dopravniho a dle jeho nazoru pokud neni snizena viditelnost pod 50m tak neni mlhovek prave z duvodu zbytecneho oslnovani treba s cim stopro souhlasim.
A jak jste mluvili o zapnutych mlhovkach kdyz neni treba, ja jsem na ne maximalne alergicky. Porad se nervuju kdyz za nekym jedu a on mi pere mlhovky za jemneho mrholeni do xichtu. To me berou mory. Nekde jsem cetl k tehle problematice nazor nakeho experta dopravniho a dle jeho nazoru pokud neni snizena viditelnost pod 50m tak neni mlhovek prave z duvodu zbytecneho oslnovani treba s cim stopro souhlasim.
Astra H 1,7CDTI 110Hp@147Hp
jednou za měsíc je docela dost. V Géčkové Astře sme měnili žárovku max jednou za rok. Jestli nebude problém jinde
uz jsme skouseli kde co posledni akce byla tlumivka zatim drzi tak uvidime
Astra H 1,7CDTI 110Hp@147Hp