Astra H Estate Z17DTH Cosmo,EX- Astra H estate,Z19DT
Re: Henrieta Astra caravan H 2008
navleky na opierky hlavy farba biela s napisom opel.. 5,5eur
henrietina komnata vyupratovanaaaa... nevyciislitelna hodnota
laktova opierka neoriginal vo farbe carbon,ale nainstalovana bez pomocnych plechovych konzol..osadena priamo na kryt ukoncenia tunela..nutna uprava pretoze tam bol drziak na flase 23eur
investicia: all for 28,5 eur
radost: velikaaaaa
sorry za kvalitu..nokia 5530xm ..nemal som canon poruke
paaaci sa?
henrietina komnata vyupratovanaaaa... nevyciislitelna hodnota
laktova opierka neoriginal vo farbe carbon,ale nainstalovana bez pomocnych plechovych konzol..osadena priamo na kryt ukoncenia tunela..nutna uprava pretoze tam bol drziak na flase 23eur
investicia: all for 28,5 eur
radost: velikaaaaa
sorry za kvalitu..nokia 5530xm ..nemal som canon poruke
paaaci sa?
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
ta opierka tam nesedi
moze byt ze ti to nesede...podla foto sudit tazko,sediet to nikdy nebude..pretoze mam 2metre a sedacka je vzadu vidiet aj podstavec.preto to zhladovo vyzera divno,ale moja 74cm dlha ruka si zvykla velmo rychlo. nazivo je to krajsie..zatial som to poriesil iba takto a pravda je aj taka ze som v astre z origo opierkov este nesedel a potom mozno zmenim nazor..o tom ze origo by pasovala najlepsie co sa tika estetickosti sa hadat nebudem to je jasnaa .u mna bolo podstatne dat darcek mojej ruke a to sa splnilo.behnem do oplu a snad tam tii truubi budu mat astru H s laktovkou aby som to cekol.
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
vcera prebehla montaz folii od B stlpika full, znacky ASWF (american standard window film) priepustnost svetla 5% s 5rocnou zarukov,taktiez ofoliovanie stlpikov s lesklov foliou..
vyzera to luxusne teda
Investicia: 110 eur
Vyuzitelnost:100%
Radost: nevycislitelna
sry za foto..len tak narychlo po nocnej...ale mozte vidiet moju atleticku postavu aspon
plany v najblizsej dobe - zatmavenie zadnych svetiel
- zatmavenie 3tieho brzdoveho svetla
- nastriekanie puklic do lesklej ciernej (na toto sa obzvlast tesiim bude to bomba si myslim ak sa to podarii,predstavu mam jasnu v hlave )
vyzera to luxusne teda
Investicia: 110 eur
Vyuzitelnost:100%
Radost: nevycislitelna
sry za foto..len tak narychlo po nocnej...ale mozte vidiet moju atleticku postavu aspon
plany v najblizsej dobe - zatmavenie zadnych svetiel
- zatmavenie 3tieho brzdoveho svetla
- nastriekanie puklic do lesklej ciernej (na toto sa obzvlast tesiim bude to bomba si myslim ak sa to podarii,predstavu mam jasnu v hlave )
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
dik,to bol ciel
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
takto bude aj moja coskoro
Kluci, nevím jak u vás na Slovensku, ale v Česku se teď policajti a STK chystají na velké kontroly fólií (vím to od jednoho "insidera" ). Prý se strašně rozmohly různé fólie bez atestů, nesprávné procenta zatmavení... Takže bacha !
a koli tomu idem do normalnych a radsej si priplatim aj za certifikat. Ale odhadujem, ze aj on ho ma
diky,samo za mam doklad,certifikovany ministerstvom dopravy SR,potvrdeny kamaratom co ich montoval,venuje sa tomu cez 20rokov a ma aj www myslim.ja som plne spokojny.nemozem sa vynadivat a na moju malu konecne nebude piect slnko hehe
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007