Houpání volnoběhu
-
Re: Houpání volnoběhu
Tak jsem přijel ze servisu a zase nic nenašli. Prý možná regulátor tlaku paliva na čerpadle, ale s jistotou to nemůžou tvrdit. Takže auto houpe volnoběhem pořád a nikdo neví proč. Regulátor stojí 5300kč a to se mi nechce jen tak riskovat. Nemáte někdo starší regulátor který funguje? Co se týče palivové pumpy,tak tu vůbec nezkoušeli. V každém případě sami technici u opla přiznali, že s touto závadou nemají žádnou zkušenost. Takže jsem tam kde jsem byl.
Astra H 2007 1,7CDTI 81KW
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
neviete niekto, co moze byt pricina u benzinoveho motora? prejavuje sa to najma u studeneho motora, ale aj u tepleho. vzdy pri dojazde do krizovatky na neutrale pri malych rychlostiach. otacky namiesto 750 maju tak 1250. po zastaveni auta klesnu na 750.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Regulátor mám, ale ten co houpal. Rešil bych to až tehdy, kdy motor dojde do stádia, že na volnoběh i zhasne, což byl muj problém. Vyřešeno v Teplicích u oplu. Zjištěno snímkováním motoru. Pokud budeš mít zájem, mrknu se na faktury kollik to celé stálo. Od opravy bez problému, žádné houpání.Radeczek1980 píše:Tak jsem přijel ze servisu a zase nic nenašli. Prý možná regulátor tlaku paliva na čerpadle, ale s jistotou to nemůžou tvrdit. Takže auto houpe volnoběhem pořád a nikdo neví proč. Regulátor stojí 5300kč a to se mi nechce jen tak riskovat. Nemáte někdo starší regulátor který funguje? Co se týče palivové pumpy,tak tu vůbec nezkoušeli. V každém případě sami technici u opla přiznali, že s touto závadou nemají žádnou zkušenost. Takže jsem tam kde jsem byl.
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR
-
Což o to cenu znám. Jen nevím co je to snímkování motoru.Jak to probíhalo?
Astra H 2007 1,7CDTI 81KW
Nebyl jsem u toho, ale hodnoty běhu motoru se zapisují do grafu a na základě toho došli k názoru, že je to regulátor tlaku. Ale jak jsem psal, tak bych to neřešil pokud motor na volnoběh nezhasíná a jinak běží normálně.Radeczek1980 píše:Což o to cenu znám. Jen nevím co je to snímkování motoru.Jak to probíhalo?
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR
jour ja myslim ze je to normalni ze dokud jedes tak ti ty otacky nespadnou na tu nejmensi hodnotu ptz musi fungovat posilovac rizeni a posilovac brzd a plno jinejch veci, kery proste ten motor musi utahnout
me to vectra taky tak dela a dela to uz od zacatku co ji mame.....
me to vectra taky tak dela a dela to uz od zacatku co ji mame.....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Jour: U benzinového motoru buď zasviněná škrtící klapka nebo již unavený potenciometr škrtící klapky.
Me bylo receno,ze by to mela byt bud znecistena klapka a nebo spinavy vzduchovy filtr.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- jour
- Kontaktovat uživatele:
vzduchovy filter mam novy, tak to vidim bud na tu skrtiacu klapku alebo potenciometer. dik za rady!
Naposledy upravil(a) jour dne 15 bře 2011, 18:10, celkem upraveno 1 x.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Zdravim oplakov. Ja mam problem takyto: nastartujem otacky v pohode, po chvili klesnu, dokonca citim vibracie na volante. Motor sa sprava tak, ako ked sa zapne klima v lete. Nemam to odsledovane dlhsie, len tuto zimu- jasne ze klima nie je spustena. Motor: benzin 1,4 twinport, najazdenych cca 8500 km. Ak mozem porovnavat, na predchdzajucej astre G tiez motor 1,4 twinport benzin, tam som take daco nezazil. Poradite ?
Najkrajsia biela Astra H v nasom meste.