Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes přezuto do letních bačkor.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
- Reklama
Ja by som prezul tiež no jazdím stále do rakúska a tam ma trošku trápí toto:
Predpisy sa tu od minulého roku nezmenili, a pre osobné a ľahké nákladné vozidlá (do 3.5t) teda stále platí – podobne ako u nás podľa nového cestného zákona – povinnosť používať od 1.11. do 15.4. zimné pneumatiky s označením „M+S“, „M.S.“ alebo „M&S“ s hĺbkou dezénu minimálne 4 mm (u diagonálnych pneumatík 5 mm) v prípade, ak je vozovka pokrytá súvislou vrstvou snehu, snehovej kaše alebo ľadu.
Viem že je tam to v prípade ak je vozovka pokrytá snehom,ale priznajme si - naši policajti by sa odvolávali práve na ten termín ak by Vám ťahali peniaze z peňaženky
Predpisy sa tu od minulého roku nezmenili, a pre osobné a ľahké nákladné vozidlá (do 3.5t) teda stále platí – podobne ako u nás podľa nového cestného zákona – povinnosť používať od 1.11. do 15.4. zimné pneumatiky s označením „M+S“, „M.S.“ alebo „M&S“ s hĺbkou dezénu minimálne 4 mm (u diagonálnych pneumatík 5 mm) v prípade, ak je vozovka pokrytá súvislou vrstvou snehu, snehovej kaše alebo ľadu.
Viem že je tam to v prípade ak je vozovka pokrytá snehom,ale priznajme si - naši policajti by sa odvolávali práve na ten termín ak by Vám ťahali peniaze z peňaženky
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Wolfe to se ví,že bych jel.Ale kdy by se tam jelo?
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Dnes jsem v Litomericich videl cerne gtc ale co me zarazilo - melo TAZNE ZARIZENI, to nepochopim
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V sobotu sem si s pritelkyni odskocil do Bele pod Bezdezem pro vydrazene kolo (mysleno slapaci ). Cestou tam a zpatky sme si po dlouhe dobe projeli trasu Libechov - Duba. Sice ji znam ze sedla motorky, ale autem je to zase o trosku jiny pocit. Na zimakach Astra drzela jak bejt, nikde zadny auto, ..... proste paradicka. A kupodivu sme tam uz potkali i hodne kolegu motorkaru
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
http://www.driversweb.cz/auta/Porsche/Ostatni_BKY/297colli píše:Wolfe to se ví,že bych jel.Ale kdy by se tam jelo?
Tady je veškeré info. Já zatím počítám s tím termínem 23.6.
Píšou tam: "Pozvaní účastníci by měli splňovat minimální výkonový poměr 130 koní na 1000 kg váhy auta"
To by měl colli ještě trošku potrénovat motor
P.S. Neber si to špatně, jen mě to zaujalo...
To by měl colli ještě trošku potrénovat motor
P.S. Neber si to špatně, jen mě to zaujalo...
Colli: máš 76 koní na tunu. Já bych to vyřešil tak, že bych si vzal s sebou nějaké obrázkové album s koňmi a tvrdil, že je to zbytek Vážně bych to udělal!
tak dnes prezuto a nastrikane brzdice...
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI74 kW
No ja sa vam teda do toho starat nechcem ale podla mna je strasne skoro na prezuvanie!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT