Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak som strávil dva dni v Salzburgu. Bol som si pozrieť aj Red Bull Hangar-7. A viete koho som tam stretol?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Tak to ti docela závidím . A proběhlo jen foto, nebo i menší rozhovor?
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
No tak ja mam od vcera auticko nepojazdne nakolko sa pridierala volnobezka na alternatore ktory tam bol od septembra tak siel na reklamaciu dufam ze to nebude trvat 30dni:(
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Re Libca: nestihol som
Bol nový, alebo opravovaný?papak13 píše:No tak ja mam od vcera auticko nepojazdne nakolko sa pridierala volnobezka na alternatore ktory tam bol od septembra tak siel na reklamaciu dufam ze to nebude trvat 30dni:(
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ako to ze si nestihol, sak ako spravny vychodniar musis vediet velmi rychlo rozpravat
Pre Kesi: Bol uplne novy za 200e od autokelly preto sa obavam toho ze to bude trvat tak dlho urcite sa nebudu ponahlat!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Ten vlevo mi nic neříká, ten vpravo, je to Dolph Lundgren?Kesi píše:Tak som strávil dva dni v Salzburgu. Bol som si pozrieť aj Red Bull Hangar-7. A viete koho som tam stretol?
Vlevo je Kesi, vpravo neni zadny herec ale byvaly pilot F1 http://cs.wikipedia.org/wiki/David_Coulthard
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kesi super ulovek,jako fanda F1 tiše závidím
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Aha, asi bych měl svůj příspěvek radši smazat...