Motor 1,4
Re: Motor 1,4
Bohužel, kupovat přes bazary je docela dost velké riziko..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Skusal si vycitat kilometre? Na benzinovych astrach to ide tiez!
Pri kupe starsieho auta je dobre zobrat si so sebou niekoho skusenejsieho...
Da sa tym usetrit vela penazi v buducnosti....
Pri kupe starsieho auta je dobre zobrat si so sebou niekoho skusenejsieho...
Da sa tym usetrit vela penazi v buducnosti....
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Kdyby lidi nebyli líný a vzali si s sebou do bazaru někoho, kdo tomu rozumí, případně obětovali tisícovku za předkupní prohlídku v autorizovaným servisu, tak by si ušetřili spousty problémů. Jenže jak někdo vevnitř vidí vyšamponovaný a zvenku naleštěný auto za "výhodnou" cenu se stavem kilometrů 98.000, tak se mu zatmí před očima. A pak brečí, že je někdo podved...libca píše:Bohužel, kupovat přes bazary je docela dost velké riziko..
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vystihol si to!
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Ono to zas tak prosté taky ale není. Např já když jsem auto vybíral, měl jsem v Praze nějaké kandidáty, nikoho známého, kdo by měl diagnostiku jsem neměl a když jsem psal do autorizáku v Praze, zda je možné s autem přijet a napíchnout, bylo mě sděleno, že toto u těchto aut nefunguje, že se to zjistit nedá. Tak co pak mě řekněte?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Praveze pri astre H ide vycitat kolometre ako na dieslovych, tak na benzinovych!
Já to vím, to já si tu poštudoval, ale oni to asi nevědí nebo co
V Praze těch autorizáků musí být spousta, ne? Steiger, Srba... Když jeden neumí, bude umět jiný.
Jednomu jsem psal napsal mi tamto, psal jsem druhému, odepsal mi za tři týdny, to už jsem to auto měl...