Opel 24 hodin !!!!!!
Re: Opel 24 hodin !!!!!!
Podla mna az tak dlho nie dokedy bude dalsia Astra.Iba astra ma dva modely v ponuke(nahoda).Ale uvidime.Ak bude ziadana tak asi dlho ale tipujem tak este max 3-4 roky.
- Reklama
Pokud si dobře pamatuju, tak Astra F se jako Astra Classic prodávala, dokud se nezačalo prodávat háčko jako Astra. Stejně se teď Astra G prodávala jako Astra Classic II dokud nebyla uvedená Astra J. Tipoval bych, že teď tu udělají stejně...
A byli jste se projet novou Astrou ? Výhled z vozu není zrovna ideální - nedivím se, že nabízí za příplatek přední parkovací senzory. Zadní sedadla katastrofa, sedáky jsou tvrdé, místo na nohy žádné.
Má smysl dát 10 000 za hlavové airbagy a aktivní opěrky hlavy ? Docela by mě zajímala statistika dopravních nehod - boční náraz.
Loketní opěrka se dá přidat neoriginální, ne ? Sedm tisíc je fakt moc, výrobu bych tipnul tak na pětset
Má smysl dát 10 000 za hlavové airbagy a aktivní opěrky hlavy ? Docela by mě zajímala statistika dopravních nehod - boční náraz.
Loketní opěrka se dá přidat neoriginální, ne ? Sedm tisíc je fakt moc, výrobu bych tipnul tak na pětset
naco vsetko su zlavy pri tejto akcii? len na kupu noveho auta alebo aj na doplnky ci dokonca aj pracu?
Já jsem viděl před měsícem kamion který vezl nové H-áčkové GTC-čka tak nevim
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Já bych s tímhle asi docela polemizoval. Skutečně je J-čko vývojově o pět let dál? Co do designu asi jo. Ano chytli už trend downsizingu. Ale pokud se tady někdo ptá, zda jít do H nebo J s 1.6tkou a cenou pod 400 tisíc, tj. spíš s nižší výbavou, tak co má J-čko navíc? Ano, ESP v základu (to mělo H v Německu taky). O chlup lepší řešení zadní nápravy. Co dál? Někdo u Jčka nadává na horší výhled přes A sloupky, někdo na místo na zadních sedadlech. Mně se líbí H i J, ale asi bych se v tuhle chvíli hodně rozmýšlel, do čeho jít a určitě bych si obě auta hodně prolez a projel.Stan. píše:Osobně při volbě úplně nového auta bych šel do J. Vývojově je to stále auto mladší o 5 let než H. Při dalším prodeji menší ztráta hodnoty, vzláště po najetí dalšího vývojového typu. V testech je vesměs považována vlastnostmi za menší Ignisii, která má zatím velmi dobré reference a také opět vrátili teploměr vody na přístrojovou desku, rozdílné roky vývoje budou také již asi znát. Pokrok se zkrátka nezastaví.
Starší Astra nemá denní svícení, ne ?
Za příplatek je jen automatické rozsvícení světel, takže automatická světla s detekcí tunelu v sadě pak budou k ničemu ?
Za příplatek je jen automatické rozsvícení světel, takže automatická světla s detekcí tunelu v sadě pak budou k ničemu ?
Ahoj chlapi, potřeboval bych poradit. Když koupím novou Astru u prodejce v Praze. Vím, že se budu asi stěhovat na Ostravsko. Můžu pak chodit na ty servisní prohlídky (případně i záruční opravy) do opláckých servisů v Ostravě? Nebo budu muset jezdit k tomu prodejci do Prahy? Díky za radu Nor
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Nebudeš muset jezdit do Prahy,můžeš do kterýhokoliv Opla.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
podla novej vyhlasky EU nemusis ani do Opla ale kde chces, teda do servisu, ktory ma certifikat, ze moze robit prehliadky.