chip
Re: chip
to su take zvysenia vykonu a krutiaceho momentu, ze mi to pride zbytocne robit. je to benzin a tam to ide len o malo. ale za pokus to stoji, aspon by tu niekto napisal svoje postrehy aj na tychto motoroch.
Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
- Reklama
- vojtavojta
taky potom koukám zvedlo by se mi to s 92 na 100 až 103 kw (pro mě dostačující) proč tomu trošku nepřidat
1.6 jsem na géčku taky chipoval nárust malý,ale mě to stačilo
1.6 jsem na géčku taky chipoval nárust malý,ale mě to stačilo
@stanomata
supeeer vitaj v klube 74 kaarov hehe..vraviiis 200e ..no to nie je vela veru...tak potom haaac priebezne postrehy..jooo a mozes prihodit aj tu zmensenu dokumentaciu..rad si ju pozriem.
supeeer vitaj v klube 74 kaarov hehe..vraviiis 200e ..no to nie je vela veru...tak potom haaac priebezne postrehy..jooo a mozes prihodit aj tu zmensenu dokumentaciu..rad si ju pozriem.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Superchips ma zaujimavy a prehladny graf. Vsimnite si hodnoty PS a Nm. PS nie je az tak zaujimave, ale graf tociveho momentu ano. Mne ide hlavne o pasmo do 2000ot. Ked vidim original graf tak mi je jasne preco je to take zdochnute: Nieco malo cez 100Nm, a najvacsi tocak pri 4000ot. Po uprave to je okolo 120-135Nm v pasme do 2000ot a maximum posunute k 3800ot.
Ked si to zhrniem a poviem velmi jednoducho, auto bude tahat takisto ako doteraz uz od 2tis. otacok namiesto sucasnych 3000.
To sa mi paci a presne toto chcem od toho auta:) Otazka je len, kde mi ponuknu lepsiu cenu. Nemecko a Anglicko nehrozi. Nemozem tam poslat svoju ECU, nemal by som ako jazdit a je tam drahe postovne.
V Bratislave by ma to stalo 330 EUR. V Poprade tiez okolo 300. V Novych zamkoch co mam 200km tam a naspat 160 EUR. Mam zaruku na vratenie penazi (ajked tomu moc neverim:) Kazda firma by to vedela iupravit na, lebo maju asi rozne mapy alebo ich nemaju vobec a mozu si to len tipnut.
Mozno by to slo, ze by som im ukazal graf od superchipsu, ze takto to chcem
V lete do toho asi pojdem a potom sa rad podelim o vlastnu skusenost.
Ked si to zhrniem a poviem velmi jednoducho, auto bude tahat takisto ako doteraz uz od 2tis. otacok namiesto sucasnych 3000.
To sa mi paci a presne toto chcem od toho auta:) Otazka je len, kde mi ponuknu lepsiu cenu. Nemecko a Anglicko nehrozi. Nemozem tam poslat svoju ECU, nemal by som ako jazdit a je tam drahe postovne.
V Bratislave by ma to stalo 330 EUR. V Poprade tiez okolo 300. V Novych zamkoch co mam 200km tam a naspat 160 EUR. Mam zaruku na vratenie penazi (ajked tomu moc neverim:) Kazda firma by to vedela iupravit na, lebo maju asi rozne mapy alebo ich nemaju vobec a mozu si to len tipnut.
Mozno by to slo, ze by som im ukazal graf od superchipsu, ze takto to chcem
V lete do toho asi pojdem a potom sa rad podelim o vlastnu skusenost.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Jour: zastoupeni Superchips pro vas - http://www.koisracing.sk/?page_id=17
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
jaká je dlouhodoba zkusenost? vyssi vykona nizsi spotreba ?Jenda píše:Tak jsem ji v patek nechal nachipovat - z puvodnich 88 KW je 110 Kw - auto jede výborne, zrychleni je příjemne narust kroutaku take - rozhodne se lepe prejíždí - spotřeba mi dle PC klesla - při ostřejsí jízdě stejna mozna trošku vyšší - chipovali z - http://www.profi-chiptuning.cz/ jsem spokojen mohu jen doporučit
pripadne mate nekdo zkusenosti s jinou brnenskou firmou??
- jour
- Kontaktovat uživatele:
to je asi stejna cena jak UK. 340 EUR.Westler píše:Jour: zastoupeni Superchips pro vas - http://www.koisracing.sk/?page_id=17
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
dogee: nešel bych být tebou jinam - tento človíček co mu firma patří je prý nejznámější a asi i nejdéle čipující čipař v Brně. Dřív než měl svoji "maloobchodní" firmu, tak čipoval převážn jen pro všechny možné firmy co k němu vozily auta a čip vydávaly za svůj. Dočet jsem se to na různých fórech na netu.
Astra GTC 1,9 (110kW)