Motory v Astře H
Re: Motory v Astře H
on to potrebuje zistit koli tomu ci mu nahodou niekto nevymenil motor za silnejsi
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
praveze ci nemam slabsi motor. obcas mam pocit ze to netaha
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přehled motorů od swabela jsem oddělil a udělal z toho samostatné vlákno, které jsem označil jako důležité
vlákno je ZDE
vlákno je ZDE
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ahojte,
mate nekdo tuseni od jakeho r.v. se zacali davat do tech 16v dieselu 1.9 ty lepsi virive klapky? A pripadne, jak poznam, aniz bych auto a papiry nejak detailne prohlizel, jestli ta 1.9 je 8v nebo 16v? Doufam, ze to nejsou prilis lamacke otazky, ale potrebuji se zorientovat tohle info jsem nikde nenasel. Diky
mate nekdo tuseni od jakeho r.v. se zacali davat do tech 16v dieselu 1.9 ty lepsi virive klapky? A pripadne, jak poznam, aniz bych auto a papiry nejak detailne prohlizel, jestli ta 1.9 je 8v nebo 16v? Doufam, ze to nejsou prilis lamacke otazky, ale potrebuji se zorientovat tohle info jsem nikde nenasel. Diky
Astra H Caravan, Z19DT 88kW, 2009
Dik, seznam je to pekny , ale to neni odpoved na to na co se ptam. Ale napisu to radsi jinak. Jsou dve devatenactistovky turbodiesely s vykonem 88kW. Lze podle nejakeho jineho kklice nez je VIN a modelove cislo motoru poznat, ktery je 8v a ktery 16v? Neco jako od roku vyroby xxxx se montuji ty a ty, pripadne pro cesky trh se montovali jen ty a ty. Nebo treba podle napisu na 5. dverich?
Proste a jednoduse, kdyz vidim inzerat Astra, r.v. 2008, 1.9 cdti, 88kW - je to 8v nebo 16v? Proto i ten dotaz ohledne virivych klapek, chci se vyhnout problemum s nima. Dik
Proste a jednoduse, kdyz vidim inzerat Astra, r.v. 2008, 1.9 cdti, 88kW - je to 8v nebo 16v? Proto i ten dotaz ohledne virivych klapek, chci se vyhnout problemum s nima. Dik
Astra H Caravan, Z19DT 88kW, 2009
... uz sa to tu riesilo, rozdiel poznat podla toho, na ktorej strane je hrdlo na nalievanie oleja. Mam 8 ventil a ak sa nepletiem, nalievanie je na lavej strane.
Naposledy upravil(a) milans dne 07 črc 2011, 15:12, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Nemate obrazky charakteristiky motora Z18XE? Kde by som ich nasiel?
Opel Astra Caravan 1,8 92kW Elegance, 2005
Měl bych dotaz:
Podle VIN i dle TP mám v autě motor Z19DT ovšem verzi se 74 kw.
Dle všech příruček a tabulek je ale označení pro 1.9 se 74 kw jiné - Z19DTL, tak se chci zeptat co to tam teda mám
Podle VIN i dle TP mám v autě motor Z19DT ovšem verzi se 74 kw.
Dle všech příruček a tabulek je ale označení pro 1.9 se 74 kw jiné - Z19DTL, tak se chci zeptat co to tam teda mám