Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Wolf spíš myslí známky, bez kterých nepouští do některých velkých měst...
- Reklama
Tak o nejakem takovem omezeni nevim
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
http://www.umwelt-plakette.de/ tohle myslím, jak se dělí auta na tři skupiny, nálepka je na přední sklo, jak my máme dálniční.
No vida, o tehle kartach ani nevim
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
To bude asi tahle známka ? Zůstalo mě to na čelním skle od původního majitele z DE , ale můžu to mít i nadále nalepeno i u nás ? Jestli někdo víte :Werewolf píše:... dělí auta na tři skupiny, nálepka je na přední sklo, jak my máme dálniční.
Má to nějakou omezenou dobu platnosti ?
Platí to ve všech městech v DE ( podle té mapky ) , nebo se to vztahuje jen na určité město ?
A jízda s nálepkou v CZ - může být na skle , nebo vadí policii ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Klidně si to tam nech, stojí to litr to pořídit. Aspon už ji máš, s ní můžeš kamkoli po německu bez omezení. Akorát by nemusela být tak velká a svítivá, kazí to vzhled
Emisní plaketa má neomezenou planost, ale je na ní vytištěná (z Německa - dražší) nebo ručně napsaná (levnější a např. i z našich STK za 300,- Kč) SPZ - takže platnost je spolu s SPZ jako naše dálniční známka. Jinak platí všude v Německu.
Bubo: tvoje známka už nejspíš neplatí, protože máš jinou SPZ a kdyby tě chytli v zónách kde musí být policajti, měl by jsi to za 40 EUR
Info třeba na http://www.ekologicke-plakety.cz/
Bubo: tvoje známka už nejspíš neplatí, protože máš jinou SPZ a kdyby tě chytli v zónách kde musí být policajti, měl by jsi to za 40 EUR
Info třeba na http://www.ekologicke-plakety.cz/
PRODÁNO: Opel Zafira B 1.9 CDTi 110kW (2006) Sport, Panorama, AFL Bi-xenon, Open&Start, CID+DVD90 CZ, Quick Heat, DDS, UHP, HSA, IDS+, DPF, MKJ, Diagnostika OP-COM (Praha 4)
Aha, takže sundat... Jsem nevěděl, že se to dá pořídit i tady za tři kila...
Dnes se mi poved majstrštyk.
Nešel mně povolit bezpečnodtní šroub McGard na píchnutým kole a nenapadlo mě nic lepšího než si stoupnout na klíč a trochu se zhoupnout. U klasického šroubu to vždycky zabere, ale v bezpečnostním křuplo a cela hlava šroubu se rozpadla na tři kousky - je to jen nějaka slitina
Už se těším, až zítra budu shánět někoho, kdo bude schopnej to kolo sundat....
Takžé mé doporučení zní, na bezpečnostní šrouby extra opatrně!
Já je sundám a hodím po psech. Jediný štěstí, že tam mám na zimu plecháče.
Nešel mně povolit bezpečnodtní šroub McGard na píchnutým kole a nenapadlo mě nic lepšího než si stoupnout na klíč a trochu se zhoupnout. U klasického šroubu to vždycky zabere, ale v bezpečnostním křuplo a cela hlava šroubu se rozpadla na tři kousky - je to jen nějaka slitina
Už se těším, až zítra budu shánět někoho, kdo bude schopnej to kolo sundat....
Takžé mé doporučení zní, na bezpečnostní šrouby extra opatrně!
Já je sundám a hodím po psech. Jediný štěstí, že tam mám na zimu plecháče.
Na bezpečnostní šrouby už nějakou dobu peču. Manipulace s tím je naprd a co znám lidi kterým čorli kola, tak minimálně dvěma nebyly nic platné ani bezpečnostní šrouby . Nehledě na to, že se to stalo už před pár lety, poslední dobou mám pocit že jak se ty hliníky víc rozšiřujou že se už tolik nekradou. Pokud tedy člověk nemá přímo v sousedství nějaké ty "nepřizpůsobivé spoluobčany tmavší pleti"