Zraz Slovensko 2011
Re: Zraz Slovensko 2011
Nebudou povinné, ale podle galerie na odkazu budou stát za to.. Moravský kras je podle jeskyně od 70 - 160 Kč.. Spíš než vstupné mne zarazil poplatek za focení..
- Reklama
poplatky za focení jsou i u nás, a nebo je to rovnou zakázáno úplně...
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
tak ta jaskyna co som ja daval tak taky poplatok nema. Navyse sa mozes vsetkeho dotykat a v niektorych pripadochta aj nutia dotknut sa. Navyse tam nie je ziadne svetlo takze celovka na hlavu a tak ides. Ale to som tu uz niekde pisal.
Jaskyne su u nas celkovo dost drahe kedze naklady na pravadzku su vysoke. Ale za tu cenu sa nesmu divit ze tam ludia nechodia. Ak by dali o tretinu nizsiu cenu tak im pride omnoho viac ludi.
Jaskyne su u nas celkovo dost drahe kedze naklady na pravadzku su vysoke. Ale za tu cenu sa nesmu divit ze tam ludia nechodia. Ak by dali o tretinu nizsiu cenu tak im pride omnoho viac ludi.
schumak - to vím taky, ale ještě jsem nikde v ČR neplatil 10Eur jen za focení..
Midzi, je jasný že provoz něco stojí, proto píšu, že podle fotogalerie např. Demänovké ladové to bude stát za to..

Midzi, je jasný že provoz něco stojí, proto píšu, že podle fotogalerie např. Demänovké ladové to bude stát za to..

Ještě, že jsem tam chodil do školky a znám většinu jeskyní v Demänovskej nazpaměť, ušetřím
(i cesty, přes které se tůristi nevodí
)
Teď, když jsem si to pořádně přepočítal, tak cena odpovídá tomu co uvidíš. Necelé 200 za to stojí. Hlavně jeskyně Slobody a Ľadová. Navíc je parádní i okolí, kde je spousta lesních turistických chodníčků.
Midzi: Možná dobře, že tam nechodí, aspoň se to udrží déle v dobrém stavu.

Teď, když jsem si to pořádně přepočítal, tak cena odpovídá tomu co uvidíš. Necelé 200 za to stojí. Hlavně jeskyně Slobody a Ľadová. Navíc je parádní i okolí, kde je spousta lesních turistických chodníčků.
Midzi: Možná dobře, že tam nechodí, aspoň se to udrží déle v dobrém stavu.

Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
V prvom príspevku pridané čísla účtov na úhradu zálohy na ubytovanie 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ty kokso, poslat na jeden ucet z ktoreho to pride na druhy ucet a potom zase niekde inde. Teraz sa musis bat aby ta neobvinili z prania spinavych penazi 

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jako spolupachatel. 

vezmu papíry a pastelky pro děti ( malovat si samozřejmě můžou i dospělí
), míč,notebook a pivo
Kesi : je tam plac na nějakou jízdu zručnosti ?
po zkušenosti se srazem v Ředkovci těm foto na netu moc nevěřím, fotí to širokoúhle a místa jak na letišti a pak se jeden diví
to je vlastně otázka pro všechny, bude li zájem a prostor, můžu vzít kužele - ostatně mám je schované od loňska

Kesi : je tam plac na nějakou jízdu zručnosti ?
po zkušenosti se srazem v Ředkovci těm foto na netu moc nevěřím, fotí to širokoúhle a místa jak na letišti a pak se jeden diví

to je vlastně otázka pro všechny, bude li zájem a prostor, můžu vzít kužele - ostatně mám je schované od loňska
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Záloha na cestě..
tlumex - co máš proti Ředkovci?
Hlavně ať nikdo nevozí tu bednu se zrcadlem..
tlumex - co máš proti Ředkovci?

Hlavně ať nikdo nevozí tu bednu se zrcadlem..