Nová Astra J Sports Tourer
Re: Nová Astra J Sports Tourer
Ale kufor nieje vsetko... cital som viac recenzii (dnes napr. http://www.auto.cz/test-opel-astra-spor ... hoda-53942 ,auto motor a sport 2/2011 )
A mam s nej zmesane pocity...teraz dal Opel viac do dizajnu ako do uzitkoveho smeru rodinneho kombi ....
Na fotkach mne osobne sa velmi paci (len to mini okienko pred spätnym zrkadlom nemusim...). No konecne hodnotenie si neham ked si ju v realu pozriem.
A mam s nej zmesane pocity...teraz dal Opel viac do dizajnu ako do uzitkoveho smeru rodinneho kombi ....
Na fotkach mne osobne sa velmi paci (len to mini okienko pred spätnym zrkadlom nemusim...). No konecne hodnotenie si neham ked si ju v realu pozriem.
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
- Reklama
Ano, kufr není vše, ale zbytek je shodný s HTB a ten jsem si už prolezl důkladně..
Moje hodnocení? Rychle bych si zvykl.. A k prostoru na kolena. Nevím jak to páni redaktoři zkouší, ale já si nastavím přední sedadlo na svých 182 cm a pak si vlezu dozadu. Nic mne netlačilo a neomezovalo..
Moje hodnocení? Rychle bych si zvykl.. A k prostoru na kolena. Nevím jak to páni redaktoři zkouší, ale já si nastavím přední sedadlo na svých 182 cm a pak si vlezu dozadu. Nic mne netlačilo a neomezovalo..
Známej s tím jel z Belgie a říkal že vzadu hrůza (Htb) prý tam není kam si opřít ruku - na dvěřích není opěrátko a prý palubka má horší zpracování než Háčko, prý levné plasty, všude to vrzalo... Dělal jen "hemzy" nebo měl v něčem pravdu? kdo jste s tím už jel
protože to není škodovka, vw nebo audi. nic jiného český novinář neumí pochválit...
jj dneska tam přidali recenzi na VW Jetta ta je "uplne super"
to je přece jasný, že odvozenina od "etalonu třídy" nemůže být jiná než dokonalá
Jo taky jsem to dopoledne četl.
Jako když jsem si to pročítal, tak mi to přišlo (až na drobnosti) pozitivní, ten nadpis je celkem zavádějící. Ale jak říkáte, holt to není VW koncern, tak když můžou, radši tomu uberou než přidaj.
Jako když jsem si to pročítal, tak mi to přišlo (až na drobnosti) pozitivní, ten nadpis je celkem zavádějící. Ale jak říkáte, holt to není VW koncern, tak když můžou, radši tomu uberou než přidaj.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
wtf???? to už nevěděl co napsat?Někomu může vadit seřizování přední sedačky stisknutím páčky a posunutím se dopředu či dozadu vahou vlastního těla. Je to nepraktické řešení.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Nejel jsem v ní, jen seděl v autosalónu.. Opěrka na dveřích je, řekl bych, že podobná Háčku..Juray píše:Známej s tím jel z Belgie a říkal že vzadu hrůza (Htb) prý tam není kam si opřít ruku - na dvěřích není opěrátko