můj caravánek turbo
Re: můj novej caravánek turbo
Konečně někdo se stejným motůrkem Bílá jí sekne, ale je zajímavé, jak se obecný názor na ni během několika let změnil. Spotřeby se neboj, není zase taková hrůza. Když se to moc nehoní, tak se do 10 litrů vlezeš.
- Reklama
tichá závist ne, fakt pěkný auto, souhlasím tady s někým z předřečníků, že tohle jsou nejhezčí kola na H kombi a motor, hmmmmmm (uznale pokyvuji)...
tie kolesu su suverenne najkrajsie, parada . S tym umyvanim tak zadok sa fakt dost spini .
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Astra kann sein Kola mozu byt, ale najkrajsie su tieto 18" a potom tie co mas ty ale vo velkosti 19" ala OPC
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
urcite si daj zasterky, predne aj zadne a budes menej cistit
s tou černou barvou je to fakt. měl jsem černou corsu a myl bych jí dvakrát denně. Takže zatím je kupodivu bílá sndadnější na údržbu
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Jasně, zapoměl jsem dopsat 17"Samothe píše:nejhezčí ne,ale jsou supercorsaczek píše: nejhezčí kola
Krasna biela hm pekne a vela stastnych kilometrov
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
Kuči kombinacia tvojho podvozku a motora je skvela delikatesa - vela a stastne si to uzivaj
Po vizualnej stranke by som to doladil ciernou foliou na kryty spätnych zrkadiel a na B a C stlpiky.
Po vizualnej stranke by som to doladil ciernou foliou na kryty spätnych zrkadiel a na B a C stlpiky.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts