Právě o to mě jde. Já neřeším výkon. Však se podívej obyč repra kolem 2-3tis mají kolem 50Wrms, ty dražší nabízejí i 100-150 a tyhle mají taky jenom 50W. Já řeším kvalitu! Ve fávu mám audio za 55litrů a do astry nechci hlavně už dávat subwoofer. Tak nějak se mě líbí přítomnost kufru, kterej ve fávu nemám. Tak chci, aby toho co nejvíc pobrali repra... Proto, tento výběr.swabel píše:Werewolf - ku origo radiu sa tak drahe reproduktory neoplati kupovat!!!
Radio ma realne mozno 4x12 - 4x15 W! Vyber nieco z tych, co tu zavesil Kesi,
sice nebudu hrat tak odspodu, ako garantuje Pioneer, ktory si vybral, ale....
reproduktory
Re: reproduktory
- Reklama
No , popisoval jsem to o stránku zpět https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... pro#p35373silver píše:.....chlapi ako presne sa dostanem k zad.repro??......
Trošku tapec podebrat plochým šroubovákem ( jen lehce , aby jsi nepoškrábal dveře ) , aby jsi se tam dostal prsty a celý tapec tahem vycvakat . Pak je tam ještě vevnitř lanko na páčku otvírání - vyháknout je ze zobáčků a odpojit . No největší opruz je vyháknutí tapecu zezhora . Okno stáhnout dolů , tapec mírně odehnout , prostrčit tam ruku a tlačit velkou silou směrem nahoru - drží to silně 4x kovové spony , jde to moc špatně dolů a bez hrubé síly se neobejdeš . Až jsem se u toho zapotil . Kdo to dělá poprvé , tak u toho zabrečí . Dělal jsem to pak ještě hodněkrát a trvalo mě to pak asi 10min celý tapec dolů . Někdy ty spony zůstanou zacvaklé na dveřích , někdy i vyskočí , nebo zůstanou na tapecu . Kyž vyskočí , musí se sundat guma , pod kterou jsou schované a přesně je vrátit do štěrbiny .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
@bubo
dakujem pekne kamarat..takto polopate som to potreboval precitat a obrazok no super..diky..ja vymyslam ze predne necham a zadne chcem odpojit a dat na kable 2bedne ktore maju stredobas16cm,vysky a 2woox woofre zhora osadene vsetko v jednej ozvucnici..uvidim co to spravi..bedne su phillips a hraju dovolim si tvrdit famozne..woox technologia je proste pecka..ak sa to podari a budem spokojny tak ozeliem aj deficit miesta ktore zaberu bedne v kufri..aaale sak mam estate aa tam je hafo miesta.sak ak zvladnem tenn tapec tak to snad uz nebude problem vyskusat..
ps:nechapem ako som prehliadol tvoj prispevok..presne to som hladal a nenasiel..
dakujem pekne kamarat..takto polopate som to potreboval precitat a obrazok no super..diky..ja vymyslam ze predne necham a zadne chcem odpojit a dat na kable 2bedne ktore maju stredobas16cm,vysky a 2woox woofre zhora osadene vsetko v jednej ozvucnici..uvidim co to spravi..bedne su phillips a hraju dovolim si tvrdit famozne..woox technologia je proste pecka..ak sa to podari a budem spokojny tak ozeliem aj deficit miesta ktore zaberu bedne v kufri..aaale sak mam estate aa tam je hafo miesta.sak ak zvladnem tenn tapec tak to snad uz nebude problem vyskusat..
ps:nechapem ako som prehliadol tvoj prispevok..presne to som hladal a nenasiel..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Pokud nebudeš dělat zásah do tapecu , tak by jsi ho ani nemusel sundávat pryč. Stačilo by ho odcvakat a vyhnout co to dá , zajistit , vyšroubovat původní repro - odpojit a napojit nové delší kabely . Akorát nepoplést + a - ( myslím že ,, - ,, byla hnědá ) Protáhnout je budeš muset průchodkou ( husí krk mezi dveřmi a sloupkem - jestli se tam vlezou ?? ) do sloupku , pak do prahu ( nebo kolem prahu - pod plasty ) až do kufru ( podobně jsem tahal dráty prahama k park-dyspjeji z kufru až k palubce ) Někde ( skoro všude ) je potřeba si pomoct pomocným tužším drátem na protažení a vytažení nového káblíku .
PS - ty bedýnky v kufru asi hrají famózně když máš poslech ve volném prostoru . Tam to budou clonit sedadla a zvuk nepůjde přímo na ucho - no uslyšíš sám co udělá změna polohy repro . Jinak hodně štěstí v montáži
PS - ty bedýnky v kufru asi hrají famózně když máš poslech ve volném prostoru . Tam to budou clonit sedadla a zvuk nepůjde přímo na ucho - no uslyšíš sám co udělá změna polohy repro . Jinak hodně štěstí v montáži
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
dik.presne nato som myslel..len ho vyhnut..a prepojit kable..no uvidim co to urobi..mozno vysky odpojim a necham len stredobas a woofer..stredobas je 6ohm magnet ma velky jak maaaria ale nepamatam si rms teraz a citlivost je 90 tusim..skor chcem len dotvorit bassovy efekt od zadu..v predu budu stacit vysky ,vo dverach tie dva a central na palubke..sam som zvedavy..snad nepride velke sklamanie..skor sa obavam ci to cd30mp3 zvladne.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
este maly tip pre tych,ktori si kupia kvalitnejsie repro...origo autoradia,nie su,co sa tyka zvuku ziadny skvost,takze som skusil upravit MP3 pomocou prrogramu a zvyraznit veci,ktore origo radio nedokaze,(napr. kvalitne zvyraznit basy)vysledok je viac nez zaujimavy....pouzil som program AUDACITY,ale su aj urcite ine...tak prijemne skusanie.stoji to za to.
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
taka otazocka okolo-da sa na original radio niejak napojit zosilovac?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Uz sa to tu niekde riesilo, pouzi taketo nieco
http://www.sega.sk/index.php?Page=999&v ... vite%C4%BE
http://www.sega.sk/index.php?Page=999&v ... vite%C4%BE
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
ak ste si nepozreli ten zosik je len na alpine radia, nie na originalne oplacke.swabel píše:Vsetkym, ktorym sa nechce babrat s kablami a tahat ich cez cele auto a chcu vylepsit zvuk a nechat povodne radio, by som odporucal toto:
http://www.audio.sk/index.php?page=article&id=223
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze vodice na vstupe sa daju prekrimpovat a prepojit ich do klasickeho ISO konektora (samozrejme pada zaruka, ae da sa to).
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex