tiahlo na sacom potrubi
Re: tiahlo na sacom potrubi
Tu sú tiež zaujímavé ceny:
http://seekpart24.com/opel/astra-h-04/1 ... old-100386
http://seekpart24.com/opel/astra-h-04/1 ... old-100386
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
tak kamos mi ty dily sehnal za 12 tis. Kč i s dopravou do Brna, kurna o vikendu jsem mu rikal, ze kdyz by ty dily sehnal kolem 12 tis. at to rovnou objedna... skoda, sem to mohl mit od swabela levnejc jenze nasrat kamose tak se na me priste s autem vykasle
tyhle dily mam teda poreseny, ale priste se ozvu, ikdyz doufam ze bude chvilku pokoj
mimochodem, je pri vymene sani a ventilu nutne neco nastavovat prez diagnostiku?
tyhle dily mam teda poreseny, ale priste se ozvu, ikdyz doufam ze bude chvilku pokoj
mimochodem, je pri vymene sani a ventilu nutne neco nastavovat prez diagnostiku?
dogee - snad to nechceš dělat v garáži, když jsem si na 1. straně přečetl Romanův příspěvek, tak bych to nechal na odborníkovi.. Tím tě nechci podceňovat..
Ja bych se s dovolenim predbezne taky prihlasil o ten motorek. Potvrdil bych to po nedeli.
loni jsem setril,vymenil jen sani a uz je to tady....motorek se taky odporoucel
loni jsem setril,vymenil jen sani a uz je to tady....motorek se taky odporoucel
beru zpet, mi vypadlo z hlavy ze musi rozvody dolu
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Upravene ceny
Sanie Pierburg 7.00373.12 - 257 €
Motorček Pierburg 7.00521.14 - 178 €
Sanie Pierburg 7.00373.12 - 257 €
Motorček Pierburg 7.00521.14 - 178 €
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Potom, co jsem zjistil, že mi odpadlo táhlo, auto najednou přestalo jet.Do 2tis otáček se vleče a pak vystřelí jako raketa. Bylo mi tady řečeno odborníkem Dennym, že to je asi EGRko a to mi ho měnili v Oplu před rokem.
Dnes jsem vyndal EGRko, uvnitř totál zaflákaný. Ta elektrická část je v perfektním stavu, ta bych řekl, že je v pořádku. Ale ta část přes kterou prochází zplodiny měla nános tak 4mm sazí, nebo co to je. Protože jsem si hrál s předešlým EGRkem které jsem komplet vyčistil, vím, že když fouknu do jednoho z otvorů, tak vzduch neprochází, pokud nezmáčknu to táhlo, nebo opět co to je. Tak jsem to zkusil u nynějšího a vzduch procházel, což by tedy asi neměl. Tak jsem vzal silný odmašťovadlo, kterým jsem to vyčistil a opět to funguje jak by asi mělo. Tak by mě zajímalo, jestli si tím vyčištěním pomůžu, co myslíte? Zítra ho nasadím zpět a uvidím.
Samozřejmě sání budu muset stejně měnit!!!
Dnes jsem vyndal EGRko, uvnitř totál zaflákaný. Ta elektrická část je v perfektním stavu, ta bych řekl, že je v pořádku. Ale ta část přes kterou prochází zplodiny měla nános tak 4mm sazí, nebo co to je. Protože jsem si hrál s předešlým EGRkem které jsem komplet vyčistil, vím, že když fouknu do jednoho z otvorů, tak vzduch neprochází, pokud nezmáčknu to táhlo, nebo opět co to je. Tak jsem to zkusil u nynějšího a vzduch procházel, což by tedy asi neměl. Tak jsem vzal silný odmašťovadlo, kterým jsem to vyčistil a opět to funguje jak by asi mělo. Tak by mě zajímalo, jestli si tím vyčištěním pomůžu, co myslíte? Zítra ho nasadím zpět a uvidím.
Samozřejmě sání budu muset stejně měnit!!!
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
vyčistiť aj priľahlé kanáliky, ktoré vedú do sania, popr. kanáliky pod samotnou klapkou a bude to OK.
Opel Astra F caravan 1,8l 16v - ex
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi, motor Z 19 DTH
Diagnostika a programovanie pomocou OP COM
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi, motor Z 19 DTH
Diagnostika a programovanie pomocou OP COM
to swabel:
jaký máš dodací termín?
platba na účet, nebo třeba i paypal?
kolik to vlastně váží a jaký by bylo poštovný?
ta cena je čím dál zajímavější ale poláci jsou ještě šikovnější
jaký máš dodací termín?
platba na účet, nebo třeba i paypal?
kolik to vlastně váží a jaký by bylo poštovný?
ta cena je čím dál zajímavější ale poláci jsou ještě šikovnější
to swabel:
tak rusim predbezny zajem o motorek.
Po tydnu mi prestala svitit kontrolka a vcera se smazala i chyba.... Tak doufam, ze to byl jen prechodny problem po tom, ce se mi v tom v Oplu stourali.
tak rusim predbezny zajem o motorek.
Po tydnu mi prestala svitit kontrolka a vcera se smazala i chyba.... Tak doufam, ze to byl jen prechodny problem po tom, ce se mi v tom v Oplu stourali.