Asfalt na karosérii!!
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asfalt na karosérii!!
Ak si nedas rady ziadnym pripravkom a chemiou, pouzi smirgel
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
Mozna pockat na mraz a plastovou spachtlickou na snih to sundat. Veci se vzdy davaly do lednice a pak se sundaly lepe. Mozna na to ale existuje pripravek.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
daco skusim lebo to tam svieti a bije to do oci.skusim nejaky sajrajt a handrov to vysuchat.vyzera to ako zaschnuty kleber-to by bola ta spravna definicia..na zivicu mi to nesedi..je to take biele..aaah to zas bude panta s tym....
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
som sa vam zabudol pochvalit jak som dok..vil heninu kapotu..zobral som hubku na riad a cistu vodu so stipkov jary(ozaj iba 3kvapky)..tak som cistil a ono to kraaasne zislo dolu..oblial som kapotu a hrdo a spokojne dal astricku buvat do garaze..na druhy den po praci pridem na parkovisko k astre a skoro mi zlihal kardiostimulator..na kapote cmuhy a skrabance ako hrom..ja tupec som to totiz neodstranoval tou jemnou castou ale opacnou stranov..tou zelenov drsnou..didiet to bolo az ked to uschlo od vody..omg ja truba..uz som kupil daco jak tempo(nemecky vyrobok) a mysim to rozlestit..nastastie skrabance su povrchove ale viditelne..
no a teraz podte domna.lol
no a teraz podte domna.lol
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
tohle se mi taky před lety stalo, rozleštit to nakonec nešlo
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)
no to si ma nepotesil..ja som neska skusal narychlo trochu to rozlestit..a myslim ze to bude ok..nie je to uz tak vidiet..musim umyt auto a potom to spravim dokladne.
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
stalo se mi to na peugeotu, stříbrná metalíza, v tom laku to zůstalo navždy vidět
omg nestras ma..no uvidime co poriesim .ak to nezakamuflujem a bude to tam stale vidiet tak ked sa nato budem pozerat bude mi to aspon pripominat aky som kreten!!!
kazopadne zreferujem.
kazopadne zreferujem.
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
poučení, už nikdy houbičku na nádobí
tak jak jsi dopadl silvere