Xenony malo sviti - vyreseno (vybojky vymeneny)
Re: Xenony malo sviti
jj to je stejny jako u gecka ale tam jsou srouby 3
Jinak jak pise Otas, uz mi ty svetla sviti lip, pry se musi vypalit ta vybojka ci co aby to svitilo lepe nez hned po vymene kdy jsem moc zlepseni nepocitoval, takze Martini, jdi do toho
Jinak jak pise Otas, uz mi ty svetla sviti lip, pry se musi vypalit ta vybojka ci co aby to svitilo lepe nez hned po vymene kdy jsem moc zlepseni nepocitoval, takze Martini, jdi do toho
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Xenony malo sviti - vyreseno (vybojky vymeneny)
Nazdar páni, pravdepodobne mi odchádza na ľavej strane bi-xenon na mojej zafire.
Čítam to tu od začiatku ale mám z toho chaos. Vie mi niekto presne povedať aké to tie bi-xenony mám kúpiť, či stačí len tú jednu ktorá slabo svieti?
Ďakujem
Čítam to tu od začiatku ale mám z toho chaos. Vie mi niekto presne povedať aké to tie bi-xenony mám kúpiť, či stačí len tú jednu ktorá slabo svieti?
Ďakujem
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Vyměň obě..... jsou to výbojky D2S.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Otas: Nejsou nahodou na Zafire jiny?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Já mám na svojí Zafiře r.2006 výbojky typu D1S - ještě původní Philips XenStart 4300K a najeto mám cca 140 tis.
PRODÁNO: Opel Zafira B 1.9 CDTi 110kW (2006) Sport, Panorama, AFL Bi-xenon, Open&Start, CID+DVD90 CZ, Quick Heat, DDS, UHP, HSA, IDS+, DPF, MKJ, Diagnostika OP-COM (Praha 4)
Ahoj, nechci zakladat nove vlakno, tak to davam sem. Dlouhodobe si stezuju pri kazde navsteve v servisu (AutoStaiger), ze ty xenony na Astre spatne sviti... vzdycky reknou ok, a ja stejne prd vidim. Praskly mi nedavno uz obe vybojky, takze starim to nebude. Co jsem zatim zjistil:
- mam xenony bez nataceni do stran, tedy typ AHL
- dalkova svetla sviti dobre, ale potkavaci sviti moc "do zeme"
- to, ze to sviti moc do zeme, mam potvrzeno nezavisle od nekolika lidi, co se mnou jeli
- behem mazani chyby EGR ventilu jsme objevili chybu svetel na diagnostice, ale OpCom ji oznacil jako "unknown"
Cislo chyby je "B3420-08", bohuzel jsem zadne dostupne info nenalezl. Mam trosku podezreni, ze vubec nefunguje autonivelace. Nejake napady jak to debugovat?
- mam xenony bez nataceni do stran, tedy typ AHL
- dalkova svetla sviti dobre, ale potkavaci sviti moc "do zeme"
- to, ze to sviti moc do zeme, mam potvrzeno nezavisle od nekolika lidi, co se mnou jeli
- behem mazani chyby EGR ventilu jsme objevili chybu svetel na diagnostice, ale OpCom ji oznacil jako "unknown"
Cislo chyby je "B3420-08", bohuzel jsem zadne dostupne info nenalezl. Mam trosku podezreni, ze vubec nefunguje autonivelace. Nejake napady jak to debugovat?
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
tomax: Trochu si to tu procti, je tu toho tuny o xenonech. Ne jen v tomto tematu...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
B3420 signál snímače zadní osy vadný. Toto jsem našel na internetu na jednom webu Opel clubu.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
B3420 - AHLD Rear Axle Sensor Signal Circuit
DTC 08 - Warning Lamp Short to Ground/Open Circuit
B3420 - AHLD Zadní náprava snímač signálu obvodu
DTC 08 - kontrolka na krátké Ground / Otevřený okruh
Tohle bylo na Holandském Opel clubu.
Astra H, Z19DTH, 2005
Dekuju moc, zkousel jsem to googlovat, ale bez uspechu. Jdu si sehnat nejake info o tom snimaci na zadni naprave a dam vedet.Destroyer píše:B3420 - AHLD Rear Axle Sensor Signal Circuit
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw