Osvetlenie odkladacej skrinky
Re: Osvetlenie odkladacej skrinky
Zapoměl jsem dodat, že jinak zhasne hned po uzavření skříňky přes vypínač. Je ale dost citlivý, tak-že při otevření již pár milimetrů se rozsvítí. Zkontrovat spíš ve tmě škvírkou funkci vypínače.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Reklama
po otevření dvířek si sáhni na světýlko, jestli je horký tak to svítí trvale
ale samozřejmě počkej než to vychladne od předchozí manipulace
ale samozřejmě počkej než to vychladne od předchozí manipulace

EX Opel Astra H caravan
Přesně , jak píše stan. - jestli vypínač vypne světlo po zavření dvířek , zkontrolujeme ve tmě a pohledem od spodu od výdechů - prosvítá tam škvírkou světlo ( při lehce otevř. dvířkách ) A ta ochrana , jak jsem psal silverovi , to je ochrana pro celé auto , nejenom pro schránku . Mám pocit , že se i po určitém čase vypne i rádio ( pokud se zapomene vypnout , po zhasnutí motoru )
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
To jsou teda napady - sahat na zarovku nebo koukat skvirou
Proc nepouzijete mobil? Vetsina mobilu dneska umi nahravat video, tak spustim nahravani, vlozim mobil do kastliku, zavru, otevru, vypnu nahravani a zvolim prehrat video, ne? 

Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- vojtavojta
tak som to odskusal a po 10min od zatvorenia auta to zhasne, ale inak to svieti stale vkuse a nevypina sa to pri zatvoreni skrinky.Westler píše:To jsou teda napady - sahat na zarovku nebo koukat skvirouProc nepouzijete mobil? Vetsina mobilu dneska umi nahravat video, tak spustim nahravani, vlozim mobil do kastliku, zavru, otevru, vypnu nahravani a zvolim prehrat video, ne?
Lencys: tak to je divny, protoze me to zhasne hned po zavreni.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- vojtavojta
tak asi preto to mal predchadzajuci majitel odpojene.
Vyndej kastlik a lampičku a podívej se jak ti funguje ten vypínač. Je to takové dost lacine šidítko.