svolavací akce
Re: svolavací akce
že máme doma internet
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Já jsem byl minulý pátek v Olfincaru ve Svitavách, hotovo asi za půl hodiny a vůbec se neptali, odkud to vím.
Meriva B Enjoy 1,4T 88kW
Tak já dnes Karlovy Vary Autobond. akce samotná bez problému. Měl jsem ještě požadavek, aby mě přes diagnostiku zakázali oznámení "slippery road" a aktivovali AUX na rádiu (který má vstupy na štítku na sobě popsaný na konektoru). Oznámení odstranit prý nelze a s tim AUXem na mě čučeli, koukali ale prý to tam nenašli a nevěří, že to vůbec jde (ještě to neřešili, jsem holt asi exot, ale to by nebylo poprvý ) a prokonzultujou to s německym jakýmsi technickym centrem a ozvou se mě...
Ja som bol včera v Opli v Trenčíne, vybavené za 20 minút aj s registrovaním. Pri objednávaní sa nepýtali odkial to viem, len podľa VIN kódu zistili či sa ma to týka. Perfektný prístup.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
Tak piatok realizované v Opli v Trnave cca 15 minút
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Zrejme dobrej oddil
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hotovo. Mah Polianky, BA, cca 20min. Stretol som starych znamych, takze auticko nakoniec cakalo na mna. Aspon som dal zapisat svoje udaje (tam bolo aj prvykrat predane), kedze som druhy majitel. Nabuduce uz dostanem info priamo od nich.
p.s.objednal som sa doobeda telefonicky
p.s.objednal som sa doobeda telefonicky
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
Tak uz je to 2,5 mesice, co jsem absolvoval svolavaci akci na CIM. Od te doby jsem ani jednou nezaznamenal problem s imobilizerem (ECN 161450,...), predtim se chyba opakovala cca. kazdych 14 dni. Takze zatim absolutni spokojenost
Opel Astra H Caravan, Z16XEP, MR 2006
Tak dnes som sa objednal do Trnavského oplu, buduci štvrtok.Pýtali sa aj kde bolo kupovane auto, takže Nemecko, nepovedali že nie
Kesi - nerobí tam náhodou Signum zo Slovenského opel fora
Kesi - nerobí tam náhodou Signum zo Slovenského opel fora
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií