průjezd zatáčkou na sněhu
průjezd zatáčkou na sněhu
průjezd zatáčkou na sněhu je s astrou naprostý peklo dnes opět potvrzeno, astra prostě zatáčkou jede rovně, absolutně žádná snaha zatočit
nikdy jsem neřídil auto, který by se chovalo tak špatně...
nikdy jsem neřídil auto, který by se chovalo tak špatně...
- Reklama
Re: průjezd zatáčkou na sněhu
To je zaujímavé, mne to zatáča aj bez ťahania ručnej, načo som bol zvyknutý z predchádzajúcich áut. Až mi to chýba
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ani mne to zatial nerobilo problemy a to som naschval skusal rychly prejazd. Ale je pravda ze to auto ma uz svoju vahu takze to moze robit problem pri vyssej rychlosti.
dogee: co třeba napsat, v jaké zatáčce, v jaké rychlosti, co jsi dělal s pedálama a co s volantem, takhle to je trochu výkřik do tmy...
jednak máš diesel ktorý je na predok dosť tažký...to ovplyvnuje tu nedotáčavosť.Dalším faktorom su pneu...a určite nie zanedbatelným faktorom
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
To je divná závada.Zkusil bych vymněnit součástku mezi volantem a pedálama.Třeba se to zlepší.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píšeš... doslova vyměnit řidiče.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Astra je nedotaciva, taky jsem si toho vsiml a nemile me to prekvapilo. Na druhou stranu tohle chovani je pro danou kategorii aut asi bezne a pozoroval jsem ho pouze pri skole smyku, naopak pri bezne jizde jsem nic nepozoroval ani me to nejak neomezovalo.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"