jeden kolega s Merivou by potřeboval znát odpověď na otázku:
weezer píše:Ahoj,
nevím zda-li to někdo bude vědět, ale věřím že jo... Mám v merivě radio cdr 2005, ale líbí se mi cd30 MP3 ale má tlačítko BC předpokládám board computer, ale v merivě ho nemám tak mě zajímá jak se bude radio chovat se základním displejem?
mam Astru bez BC a s TID. Planujem kupit BID alebo GID display a dat si aktivovat BC. Dnes som nasiel inzerat na radio CD30 s displayom (neviem ci BID alebo GID) a pytal som sa chlapika ci preda len samotny display, na co povedal, ze asi nie, lebo by ho trebalo najskor odparovat s tym konkretnym radiom a az potom sa da sparovat s novym. Ja mam ale neorigo radio a chcem len funkciu BC.
Otazka znie: naozaj treba odparovat display s povodnym radiom, ked v mojom aute mam neoriginal radio a chcem len aby display ukazoval cas datum a spotrebu? Neda sa sparovany display aktivovat v inom aute na ucely BC? Pripadne staci poznat iba povodny kod radia/displeja?
cus mám podobnou otázku když mám displej BID a radio s BC pude tam naprogramovat palupní počitač a jine funkce?sem s toho jelen nebo si budu muset koupit jinej displej???
Pri programovani noveho displeja sa do neho vlozi VIN tvojho auta. To je vsetko. Horsie je to s origo radiami, tie je treba prv odparovat. O displejoch som zatial nepocul, aby ich bolo treba odparovavat.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK