Games
- Reklama
Re: Games
Tak to bych se Otone s tebou hadal COD je BEST
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
- DeepThroat
A to jste určitě nehráli Day of Defeat: Source, ta je nejbestovatější
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to vypadá dobře podle video traileru a videií z youtube! Škoda že není na ps2!počítač mám jen na net a programy!A ps2 na hry!Na počitači nerozjedu ani českou hru Mafia ,mimochodem taky výborná hra,když jsem ji hrál u kámoše.
Tak testni COD5 a na MOH hned zapomeneš. Teď někdy by měla vyjít MAFIA2 ...
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Po delší pauze jsem se vrátil k Armed Assault s modem ČSLA - je to paráda zajezdit si s Tatrou 813 Kolos... Už se těším na ARMA II, která ma co nevidět vyjít
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díval jsem se na trailer a vypadá to dobře!Druhou světovou já můžu a ještě k tomu v okolí pacifického oceánu!! Určitě ji zapařím až na ni dojde řada!FerdaXXL píše:Tak testni COD5 a na MOH hned zapomeneš. Teď někdy by měla vyjít MAFIA2 ...
Mám MoH pacific assault na PC a je mi naprd ,protože to nerozjedu!Musím koupit lepší compl!
Mafia2 už je dávno na trhu v anglickém jazyce a jen verze na PC,X-Box 360 a PS3
Ale to už není od českých tvůrců!
Tak jak jsem měl mafii na ps2 a byla v angličtině ,což mě celkem naštvalo,když na pc je česká verze s Vašutem!
Dotaz: Nemáte někdo barevnou laserovou tiskárnu? Potřeboval bych vytisknout nějaky obrázky (asi 300 listů)-Nebudu tady psát o co jde! jedině přes SZ
Nechci to zadarmo,klidně vám to zalepím!Počítám tak za 800 až 1000,-
Nechci to tisknout inkoustem ,protože to bych se nedoplatil!!
Cece ta MAFIA II od tech ceskych tvurcu ma planovane datum vydani az 2.10.2009
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
To já nedopustim na rFactor a LFS;), takový BMW 1Cup nebo třeba BMW E90 Cup, to je nášup;) milovníkům automobilových simulátorů vřele doporučuji