Buick Verano = Opel Astra :)
- Reklama
Re: Buick Verano = Opel Astra :)
tak ten motor je velmi zaujimavy na tak lahke auto. A to ozvucenie tiez nemusi byt na zahodenie.
Firemní politika GM je fakt děs - už několikáté auto s prakticky totožným interiérem
ale aky lacna vyroba potom bude = pekny zisk
to jistě, ale chybí mi nějaké jasnější oddělení značek. I ten koncern VW to má aspoň trochu jinak zabalený, mezi Oktávkou a Golfem je dost velký rozdíl i když je to v podstatě to samé. Tohle je děs, nabízí se otázka proč platit víc třeba za Opel, když budeš moct mít prakticky totožné auto od Chevroletu za podstatně nižší cenu ? Koukal jsem se třeba na to nové 7-mi místné Orlando a jsem zvědavý s čím se vycajchnuje (hlavně v interiéru) nová Zafira. Mám obavu že moc navíc nenabídne, kromě naprosto přepálené ceny - jak je u nových Opelů "dobrým" zvykem.
JJ ten Buick me teda docela smrnc, jinak take jsem se koukal na Orlando a za ty prachy v zakladu 7mistny auto, ESP a s oplackou 1.8, podvozkem astry J a cenou 363t dost dost dobry kauf a nova zafca bude mit asi trochu velkeho konkurenta.
Orlando hýr - http://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=88&t=16950
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet