Bluetooth sada do auta s displejem

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
FerdaXXL

Re: Bluetooth sada do auta s displejem

Příspěvek od FerdaXXL » 16 úno 2009, 21:33

Tak ještě pořád pokukuju po HF do Astříka. Osobně jsem zastáncem originálních příslušenství i náhradních dílů, ale když jsem pokukoval po HF od Nokie CK-15W a teď nový model od Parrotu MKi9200, který má bezdrátový ovladač a odnímatelný vetší displej tak to asi vyhrává. Mají ho i u SUNNYSOFTU s dobrým popisem funkcí. Máte někdo zkušenosti s novějšími HF od Parrotu co se týče spojení s Nokiema? TADY jsem viděl video podobné HF s označením 9100(menší displej) a myslím, že s Nokií se to nedá srovnat. Jak to vidíte vy ?Jen to nepodporuje češtinu takže nefunguje hlasové vytáčení což mi až tak nevadí. Ale ten Parrot se dá SW updatovat tak je otázka jestli časem vydají SW s podporou češtiny…
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

sori sa chibi a hrupki ...

Reklama

majkp

Příspěvek od majkp » 16 úno 2009, 22:15

Parrot MKi9200 uz mam koupenej taky, koupil sem tam (v Sunnysoftu) rovnou i Brodit drzaky, ale nemam to este namontovany, znamej co mi to dela na me ma cas az zacatkem brezna. Parrot dela i nejaky MultiCAN adapter do oplu, kterej by mel umet pracovat se standardnima tlacitkama na volantu (pres nejaky kombinace), ale z nikoho nemuzu vyrazit informaci, zda to funguje i s 9200.

U 9200 me celkem zajima moznost prdnout tam 32GB SD kartu napakovanou MP3jkama... ;)

S cestinou moc nevim, planuju na to zkusit mluvit anglicky, otazka je jak to bude fungovat... :D

Mam HTC, tak s nokii moc nepomuzu...

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 17 úno 2009, 13:02

Tak tohle téma mi zajímá, pište novinky. Mam Symbianovou Nokii a do budoucna se asi budu držet tohohle systému, tak jsem zvědavej, protože nad handsfree taky uvažuju. Zkoušel to už někdo s výše jmenovanym telefonem? Já mam zkušenost s tou starší sadou (nevím číslo, ale je to taková ta nejběžnější s ČB displayem) a tam to spojení moc nefungovalo. Resp. připojilo se to, mluvit se přes to dalo, ale nefungoval adresář ani nic jinýho.

majkp: zkoušel si to HTC s Parrotem? U toho staršího modelu, co jsem měl ve služebáku to moc dobře nefungovalo, kamarád to u mě testoval právě jestli si má Parrot koupit nebo ne... Nevim teda jaky HTC měl.

majkp

Příspěvek od majkp » 17 úno 2009, 13:43

Nevim kterou Nokii mas, tady je vypis kompatibilnich Nokii: http://www.parrot.com/usa/support/onlin ... =1&etape=2

Ja mam Smartfoun HTC S710, a vetsinu takovejch tech ficurek jako synchronizace kontaktu, audio streaming, obrazky kontaktu, atd. by to melo umet: http://www.parrot.com/usa/support/onlin ... 25&etape=3

Jinak nejaky svoje zkusenosti budu moct dat az pocatkem brezna...

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 17 úno 2009, 13:48

Diky, mam E51 tak s tou by si to melo rozumet...

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 17 úno 2009, 15:27

Teď je otázka jak to bude skutečně fungovat v praxi. Osobně jsem koumal tu sadu od nokie a docela zklamání. Skutečná velikost displeje je skoro stejná, ale ten parrot má větší aktivní plochu. S tím displejem od nokie se nedá ani moc natáčet. Pokud teď Nokie nevyjede s nějakým jiným HF tak je jasná volba ta 9200. Taky si pohrávám s myšlenkou, že bych koupil tu org. konzoly v barvě palubky a hodil ten displej tam. Když jsem testoval to půjčené HF od Nokie tak se mi tam ten displej líbil asi nejvíc.

majkp: tak jsem okukoval to ovládání na volantu a taky jsem to nikde nenašel, že by to mělo 100 procentně být kompatibilní. Ale s největší pravděpodobností asi ano ... Ale to se asi v Sunnysoftu neprodává co ?

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

majkp

Příspěvek od majkp » 17 úno 2009, 16:12

FerdaXXL píše:majkp: tak jsem okukoval to ovládání na volantu a taky jsem to nikde nenašel, že by to mělo 100 procentně být kompatibilní. Ale s největší pravděpodobností asi ano ... Ale to se asi v Sunnysoftu neprodává co ?
Uz jsem to nasel, podle tohodle dokumentu (strana 2 nahore) vsechny MKi9X00 umi spolupracovat s MULTICANem. Ja jsem to teda uz cetl na ruznych recenzich ale nikde to nebylo v ofiko Parrot materialech. Poslal jsem dotaz dofirmy ProfiTec, ktera ma byt oficialnim distributorem pro CR. Ale nevim, na svejch strankach maji v nabidce pouze MULTICOMM, ktery vsak neni urcen pro auta se sbernici CANBUS. Sunnysoft to nema.

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 17 úno 2009, 20:49

@majkp:
Tak jestli jsem to dobře pochopil tak my teda do Astry potřebujeme tento PARROT MULTICAN ? To bude asi složitější na instalaci co ? To by možná bylo lepší si to nechat namontovat od profíků co to dělaj každý den. Našel jsem na netu sdružení autorizovaných prodejců a instalačních středisek handsfree sad značky Parrot v České republice. Michale ještě dotaz. Kolik lze s tou 9200 spárovat telefonů najednou ? Na sunnysoftu píšou "lze spárovat až 5 zařízení " to jako najednou, že když jeden z těch 5ti zazvoní v autě tak se to přepne přes HF ? To by bylo dobrý, ale asi ne reálný co ? Je fakt že v autě vozím i služební telefon a netuším kterej mi bude zvonit :lol:

majkp

Příspěvek od majkp » 18 úno 2009, 10:36

No tak me s moc nepotesili, samozrejme jsem se jeste zeptal proc neplanuji podporu 9200 s novym MultiCANem...
Dobrý den,

asi předevčírem jsem se na podobné téma ptala v Parrotu, takže mohu odpovědět přímo a kompetentně, i bez "zásahu" našeho technika :-) Ptala jsem se jich právě proto, že firma Parrot u materiál k Mki sérii kompatibilitu uvádí.

Multican je v současné době dostupný pouze pro CK3000 Evolution a CK3100.

Nicméně by měl být dostupný v následujících měsících (přesně neurčeno) i pro Mki sérii a to konkrétně pro 9100 a 9000. Zatím je to celé v testovací fázi a tak zákazníkům nemohou doporučit.

Jestli budete chtít vědět, proč to bude pro Mki 9100 a 9000 a ne pro 9200, budu se muset na našeho technika nakonec obrátit. Ale to není problém předpokládám, že se podobné dotazy budou množit.

S pozdravem

Jelena Paloušová
Marketing
.................................
Profitec Group s.r.o.
Pokud jde o parovani 5 telefonu ano, umi to pripojit a nasynchronizovat adresare az 5 telefonu, ale v realnem case funguje pouze jeden (ten prvni). To jsem se docetl nekde na forech. Melo by to smysl treba u sluzebniho auta, ktery pouziva vic lidi. Aby to fungovalo az s 5 mobily naraz, to bych asi taky celkem koukal. Ale pockam az to budu moct otestovat sam, at tu nesirim nepodlozene historky...

majkp

Příspěvek od majkp » 18 úno 2009, 13:30

No aspon tak... ;)
Dobrý den,

tak to bude i pro MKi 9200, ptala jsem se.

S pozdravem

Jelena Paloušová
Marketing
.................................
Profitec Group s.r.o.

Odpovědět