Milosh: jsem mladý a svého mládí si užívám, než mi uplyne celé.
člověk by měl mít jistý přehled nad minulostí to jistě, ale zase by neměl minulostí žít, s minulostí člověk nic nenadělá, zajímat by jej měla budoucnost, to je celé jak to vidím
Jedno vím jistě, setkal jsem se s mnoha "staršíma" lidma, kteří "jistým způsobem" přemítají o minulých dobách a tak vypozoroval jsem, že mají společné myšlení a žijou podobným stylem a většinou je to styl typu z práce do práce a nadávám na všechno. Jelikož nechci takto dopadnout, beru si je jako negativní příklad Taky jsem vypozoroval, že lidé, kteří mají poněkud "lepší, zajímavější" životní styl, mají taky dá se říct podobné smýšlení, ale poněkud jiné a proto si je za příklad beru.
FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tady
- Reklama
Re: FLAME a HÁDKY - veškeré spory řešte tady
libča udeřil hřebíček přímo mezi oči
Naposledy upravil(a) vojta dne 07 led 2011, 10:01, celkem upraveno 1 x.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jedno z pravdivých rčení je: Kdo nezná svou minulost, je odsouzen ji opakovat.
http://vals.okamzite.eu/index.php/?p=6
http://vals.okamzite.eu/index.php/?p=6
Jj Emwee - chléb a hry jako nástroj politiky zaznamenali již římané, ale pochází již od Sumeru.. A jak patrno, platí a funguje stále. Jen se postupně mění obsah tech pojmů. Teď, když už není na ten chléb pro všechny tak se sociální sítí garantuje alespoň kůrčička a hry se odrážej ve svobodě názoru a projevu.. A možnost si tady "ulevit" ukazuje i na politickou vzdělanost zdejších moderátorů.. Tak proboha jen žádnou revoluci, ju
Zafira 1.9 DT 88 kW 2007
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no, jak se na to tak dívám, tohle vlákno tady fakt chybělo, za 4 dny jeho existence popsaných 7 stran - to je mazec
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ani socan,véčkař,odeésák,černoprdelník,komouš,nic takovýho.A už vůbec nečekám,co napíšeš,když si projdeš příspěvky,uvidíš,že nejsem zdaleka sám.Nejde vůbec o to,co je nebo není myšleno vážně,navíc mě osobně smysl pro humor určitě nechybí.Ale pokud se něco stále opakuje,pak si myslím,že už to vtipný není.Osobně vůbec nemám problém s věčným dohadováním diesel-benzín,sranda musí být.Ovšem nic se nemá přehánět a to není jen o dieselech,já to nemíním tady vypisovat,možná by stačilo se jen trochu zamyslet
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw