Ledky Can Bus
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ledky Can Bus
Šiel som po tvojom vzore a objednal tie isté. Sú super...vyzerajú skvele.
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
- Reklama
Vypadaj dobře i cena je super za 78 kč to nikde neseženeš.
no tak nabídňi chci si je vyměnit všude,vím že stojí ty T10 1-2dolary ale nevyplatí se mi to objednávat po 2kusech a co záruka!
Mám odkazy v profilu.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 7&start=10
Za 50 korun cca v přepočtu máš 2ks a je to VČETNĚ poštovného z číny.
A záruka? Za ušetřený prachy si kup další dvě a máš 3 do foroty
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 7&start=10
Za 50 korun cca v přepočtu máš 2ks a je to VČETNĚ poštovného z číny.
A záruka? Za ušetřený prachy si kup další dvě a máš 3 do foroty
bohužel u mě by ani jedna nefungovala can není ani jedna a s tímhle china shop mám špatný zkušenosti
Když by sis to objednával, jak bych se k tobě přichomýt
A proč předpokládáš, že v tvojí Astře fungovat nebudou, když v mojí Astře fungujou normálně?Pery1976 píše:bohužel u mě by ani jedna nefungovala can není ani jedna a s tímhle china shop mám špatný zkušenosti
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Ja tiež nemám v obľube čínske veci. Pri takýchto veciach radšej idem na istotu. Kúpil som normálne z obchodu, založil ich a viem, že mám na niekoľko rokov pokoj.
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
Ale stejně jsou z číny. Ikdyž je koupíš tady. Už mnohokrát jsem našel nějaké zboží, které jsem videl v českých šopech na čínském webu. Jediný rozdíl byla cena, která byla tak třetinová, poloviční...
Minulý vánoce sem sháněl bráchovi baterku - čelovku. Dost na poslední chvíli a tak jsem prolez všechny možný česká weby, pač jsem hledal kde jí maj skladem. Skoro všechny jsem našel i na dealextremu. Nakonec jsem ji musel koupit za 800 v CR ikdyz ji meli cinani za 250.
Minulý vánoce sem sháněl bráchovi baterku - čelovku. Dost na poslední chvíli a tak jsem prolez všechny možný česká weby, pač jsem hledal kde jí maj skladem. Skoro všechny jsem našel i na dealextremu. Nakonec jsem ji musel koupit za 800 v CR ikdyz ji meli cinani za 250.