svolavací akce
Re: svolavací akce
Včera jsem napsal, dnes odpověd a zítra jedu. Veliká pochvala za přístup v ERO CAR VIK - Liberec
- Reklama
Ja som včera písal email do PK auto Prešov a dnes prišla odpoveď, že sa to týka aj môjho auta a že sa môžem objednať.maťo píše:Riešil to niekto už na slovensku? Ako to dopadlo?
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
ja som volal do servisu Autotip v Ziline a zajtra rano o osmej to mam doniest . heh inak moja astra bola kupovana v PK auto presovpepcco píše:Ja som včera písal email do PK auto Prešov a dnes prišla odpoveď, že sa to týka aj môjho auta a že sa môžem objednať.maťo píše:Riešil to niekto už na slovensku? Ako to dopadlo?
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Dnes proděhla oprava u Auto Dobrovolný Jihlava. Za 3/4 hodiny jsem odcházel. Klakson funguje jak má, kolečka na volantu taky
Takových svolávaček by mohlo bejt víc. Jen by mě zajímalo co s tím dělali. O víkendu se asi mrknu jak to vypadá.
Takových svolávaček by mohlo bejt víc. Jen by mě zajímalo co s tím dělali. O víkendu se asi mrknu jak to vypadá.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
psal jsem email do českobudějovického dealera Opel - Milan Král. ( uvedl jsem i VIN )
obratem jsem dostal odpověď, že se to týká i mého auta, ale že se mám zeptat příští týden, nemají onen náhradní díl
snad to vyřeší můj problém s nehoukajícím klaksonem
takže lidi, určitě volejte,pište do servisů, nebýt členem našeho Astra H klubu, tak o akci ani nevím, takže díky všem za upozornění
obratem jsem dostal odpověď, že se to týká i mého auta, ale že se mám zeptat příští týden, nemají onen náhradní díl
snad to vyřeší můj problém s nehoukajícím klaksonem
takže lidi, určitě volejte,pište do servisů, nebýt členem našeho Astra H klubu, tak o akci ani nevím, takže díky všem za upozornění
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Dnes opraveno v BS Brno . 30 min i s vypsáním papírů . Super přístup
Jiná svolávačka z dřívějška se mého ročníku podle VIN netýkala .
PS - kulili oči na CZ v CIDu a navigaci
Jiná svolávačka z dřívějška se mého ročníku podle VIN netýkala .
PS - kulili oči na CZ v CIDu a navigaci
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Bubo, ja jedu dnes u nas tak jsem taky zvedav, cid mam taky cesky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem byl dát auto na výměnu rozvodů a taky si mě prej zavolaj na svolávačku....
Nechápu, proč to teda neudělaj hned, když tam auto maj....no uvidím, třeba to udělaj.
Nechápu, proč to teda neudělaj hned, když tam auto maj....no uvidím, třeba to udělaj.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Dobrý den,
V databázi vozidel (prodaných v ČR) pro svolávací akci 10-R-036 - občas nefunkční klakson - jsem vozidlo Vámi uvedeného VIN nenašel.
Se srdečným pozdravem
Ing. Lubomír Hanslík
garanční technik
BS auto Brno, a.s.
Veslařská 2
637 00 Brno
tel.: 541 221 768
e-mail: hanslik@bsauto.cz
V databázi vozidel (prodaných v ČR) pro svolávací akci 10-R-036 - občas nefunkční klakson - jsem vozidlo Vámi uvedeného VIN nenašel.
Se srdečným pozdravem
Ing. Lubomír Hanslík
garanční technik
BS auto Brno, a.s.
Veslařská 2
637 00 Brno
tel.: 541 221 768
e-mail: hanslik@bsauto.cz
už není
Tak pises blbe vin, jinak to nevidim.
Otasi, kolik si rekli za rozvody? Do Pardubic se ti nechtelo?
Otasi, kolik si rekli za rozvody? Do Pardubic se ti nechtelo?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet