svolavací akce
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: svolavací akce
no vzhledem k tomu, že máš auto dotažené z Německa, tak počítám, že obešlou původního majitele v DE, který to hodí do koše, protože auto už nemá a Tebe se tím pádem tato svolávací akce netýká, jestli chceš, můžeš se dle nabídky p. Šudáka domluvit na servisu v Renocaru nebo si zajeď k Romanovi
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
ten princip, že OPEL obešle původní majitele chápu, je jasný že když nemají mě v databázi tak mi ani nic poslat nemůžou...
spíš mě zaráží přístup dealera - zavolám mu, řeknu mu VIN kód auta a on mě pošle do háje, kurňa vždyť jim to OPEL zaplatí, ne?
sem se nakrknul a volal jsem na "info linku" OPEL.CZ a tam mi řekli, ať si zavolám do nejbližšího servisu, že mi k tomu všechno řeknou
připadá mi, že se to zacykluje
spíš mě zaráží přístup dealera - zavolám mu, řeknu mu VIN kód auta a on mě pošle do háje, kurňa vždyť jim to OPEL zaplatí, ne?
sem se nakrknul a volal jsem na "info linku" OPEL.CZ a tam mi řekli, ať si zavolám do nejbližšího servisu, že mi k tomu všechno řeknou
připadá mi, že se to zacykluje
Je to divný no, stejnak to dostanou všude proplacený, tak nevím, co řeší... Než by to vzali jako možnost získání stálého zákazníka...
Je to divný to jejich chovani........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Dost divny chovani
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- vojtavojta
Já jsem dostal odpoved tuto formou:
Dobrý den,
svolávací akce s opravou ukostření CIM opravdu probíhá.
V týdnu od 3.1.2011 Vám tuto můžeme na základě předem dohodnutého termínu provést. Doba opravy asi 30 minut.
S přáním hezkého dne
Jaromír Čabla
Mikona Auto s.r.o.
vedoucí servisu
tel. 724604330
A byl jsem ještě informovaný že svolavaci akce jsou zadarmo.
Dobrý den,
svolávací akce s opravou ukostření CIM opravdu probíhá.
V týdnu od 3.1.2011 Vám tuto můžeme na základě předem dohodnutého termínu provést. Doba opravy asi 30 minut.
S přáním hezkého dne
Jaromír Čabla
Mikona Auto s.r.o.
vedoucí servisu
tel. 724604330
A byl jsem ještě informovaný že svolavaci akce jsou zadarmo.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Odepsali mě na můj dotaz toto :bubo píše:...Byl jste někdo .... v BS Brno ? ....
Jedná se o svolávací akci 10-R-036, která řeší eventuální poruchy klaksonu.
Na CIM modul se přimontuje spona, která zabrání problémům.
Vašeho automobilu se oprava týká, doporučuji provést ji bez zbytečných odkladů.
Termín opravy si prosím, dohodněte na naší recepci na telefonu 541 221 515 - 22, nebo T-mobil brána : 736 60 87 25, dále O2 brána : 602 74 52 95.
Kolegyně zde mají knihu a dle obsazenosti si můžete dohodnout termín, který Vám bude vyhovovat.
Oprava samotná trvá cca 20 min. a je samozřejmě zdarma.
Se srdečným pozdravem
LUBOMÍR HANSLÍK | GARANČNÍ TECHNIK |BS AUTO BRNO a.s. |
PS : Auto mám z DE ( 2006 ) a odpověď je velice vztřícná a ochotná , takže se tam po novém roce objednám
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
2 bubo: s panem Hanslíkem jsem taky dnes mluvil, stejná pozitivní odpověď
takže jdu do BS AUTO
takže jdu do BS AUTO
Ja dostal tuhle odpoved:
Dobrý den,
reaguji na Váš dotaz ohledně svolávací akce na Vaše vozidlo týkající se CIM modulu.
Svolávací akce dle uvedeného VIN je skutečně platná. Pokud Vaše vozidlo má např. poruchy klaksonu, oprava bude provedena.
Pokud vozidlo je bez poruchy klaksonu ( troubí, nevynechává ) není zapotřebí měnit CIM modul.
Pro další dotazy mne můžete kontaktovat na tel. 737 283 083, 377 267 502
Faina Martin
Autosalon Plzeň s.r.o.
Edit: melo by to pry vyresit i problem s imobilizerem (ECN 161450, ...)
Dobrý den,
reaguji na Váš dotaz ohledně svolávací akce na Vaše vozidlo týkající se CIM modulu.
Svolávací akce dle uvedeného VIN je skutečně platná. Pokud Vaše vozidlo má např. poruchy klaksonu, oprava bude provedena.
Pokud vozidlo je bez poruchy klaksonu ( troubí, nevynechává ) není zapotřebí měnit CIM modul.
Pro další dotazy mne můžete kontaktovat na tel. 737 283 083, 377 267 502
Faina Martin
Autosalon Plzeň s.r.o.
Edit: melo by to pry vyresit i problem s imobilizerem (ECN 161450, ...)
Opel Astra H Caravan, Z16XEP, MR 2006
Když je něco zadarmo, tak šup pro to, ač to není potřeba, co?
Jinak skopčáci na fóru psali, že to je pro Astru a Zafiru MR 2004 - 2011. Takže pro všechny.
Jinak skopčáci na fóru psali, že to je pro Astru a Zafiru MR 2004 - 2011. Takže pro všechny.