svolavací akce
- Reklama
Re: svolavací akce
Ne ne, moje je rok 2007, v zaruce neni a jeste k tomu je to dovoz z Nemecka
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Byl jste někdo v rámci této svolávačky v BS Brno ? Jak se tam k tomu staví ? Dělají potíže , nebo vše s hladkým průběhem ?
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
To by mne taky zajimalo na jak stary vozy se to vztahuje.............nebo jak to je ...........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Já psal do Oplu v Opavě a v Ostravě ať mi napíšou pro jaké přesně modely probíhá svolávačka, ale ani z jednoho mi nepřišla odpověď. Až dojde, dám vědět.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Psal jsem do Auto Dobrovolný v JIhlavě jak to teda je. Nedělám si naděje že by se k tomu postavili čelem. Je fakt že CIM mi trochu vrásky dělá a třeba by to vše vyřešilo.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Co ti ten cim dělá? Ptám se proto, kdybych měl někdy nějaké problémy, abych věděl, že to může být odtud...Nesquik píše:Psal jsem do Auto Dobrovolný v JIhlavě jak to teda je. Nedělám si naděje že by se k tomu postavili čelem. Je fakt že CIM mi trochu vrásky dělá a třeba by to vše vyřešilo.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
No mě dneska vemli krátce problikla a píla kontrolka airbagu, ale to sand nebude nic co bych měl řešit, pokud se to nebude opakovat...
tady odpověď od Renocaru v Brně na dotaz, zda se na moje auto vztahuje nějaká svolávací akce:
Dobrý den.
Výzvu k servisní či svolávací akci má v kompetenci servis toho dealerství, kde jste vůz zakoupil.
U nás jste vozidlo nekupoval, tím pádem ke svolávací akci Vás (pokud bude potřeba) vyzve dealerství kde jste vůz kupoval.
Na servisní práci je poté možné se objednat u nás.
S pozdravem,
Petr Šudák
prodejce vozů Opel & Chevrolet
RENOCAR a.s.
Řipská 5, 627 00 Brno-Slatina
GSM: 602 124 462
Tel: 548 141 583
tož co si o tom mám myslet??
Dobrý den.
Výzvu k servisní či svolávací akci má v kompetenci servis toho dealerství, kde jste vůz zakoupil.
U nás jste vozidlo nekupoval, tím pádem ke svolávací akci Vás (pokud bude potřeba) vyzve dealerství kde jste vůz kupoval.
Na servisní práci je poté možné se objednat u nás.
S pozdravem,
Petr Šudák
prodejce vozů Opel & Chevrolet
RENOCAR a.s.
Řipská 5, 627 00 Brno-Slatina
GSM: 602 124 462
Tel: 548 141 583
tož co si o tom mám myslet??