Gumové koberce - zvýšené
- vojtavojta
- Reklama
Re: Gumové koberce - zvýšené
Mě řekl v Oplu 290Kč za úchyty. Tak jsem mu řekl at si je strčí do . To si raději koupím nové textilní na léto za 400Kč z netu a na gumové dám fixatory ze starých. Mám ty gumové s dirkama a drží celkem, ale letní mají ty fixátory lepší 

- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
A o číslo dílu sis náhodou neřek?
Edit:
Né, že bych je za ty prachy koupil, ale něco bych jim řek od plic, protože už mě u nás v opelu se.ou. Na jaře jsem si objednal ostřiky z insignie a dodnes bych na ně čekal.
nakonec mi je poslal Vojta.
a to není jen toto, když jsem sháněl patice k blinkrům do xenon lampy na Astru G, tak na mě čuměli co to chci, že takový lampy nikdy neviděli.Sedí tam baba a připadá mi že vůbec neví, když jí něco vysvětluju že něco podobnýho na autě vůbec je.
Edit:
Né, že bych je za ty prachy koupil, ale něco bych jim řek od plic, protože už mě u nás v opelu se.ou. Na jaře jsem si objednal ostřiky z insignie a dodnes bych na ně čekal.

Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
To je úplně normální... Když jsem před necelým rokem navštívil dealera a optal jsem se, na kolik by to zhruba vyšlo, kdybysme protiúčtem vyměnili naši Háčkovou Astru za Jéčkovou, tak ženská koukala 5 minut do počítače, a pak volala šéfa, že "Áčkovou" Astru nemůže nikde najít, ať to jde se mnou pořešit.Oťas píše:Sedí tam baba a připadá mi že vůbec neví, když jí něco vysvětluju že něco podobnýho na autě vůbec je.
Šéfík to vzal s humorem, že o Kadetta asi zájem nemám... Holt není Háčko jako (h)áčko

podle mě ženská nepatří do kšeftu s autama/dílama
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Číslo na ty zacvákávací oka by mělo být : 9012082Oťas píše:....A o číslo dílu sis náhodou neřek?.....
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Super.... díky.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Zkuste to nekdo primo na koberce od GUZU a napiste jestli se tam ta prichytka vejde. Dik.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Na GUZU to bez úpravy koberce asi nepůjde . Za jedno je tam viditelně menší díra než průměr těch zacvakávaček a budou tam potom taky po zvětšení díry překážet ty okloní žebra na gumě ( aby to pěrně zacvaklo do sebe ) Takže šikovně zvětšit díru a upravit žebra 

ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- vojtavojta
Mohl byste někdo udělat fotku fixatoru??
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM