POPIS::Nastavení trysek ostřikovače
Re: POPIS::Nastavení trysek ostřikovače
urcite si ich objednaj a mas pokoj.
- Reklama
Objednej u opla a mas to vyreseny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak uz mam doma ostrikovace i zpetny ventil, nevite kde bych sehnal nejakou tu trubicku pro pripojeni ventilu?
stejne montaz necham na teplejsi dny, at se mi ty plastovy prichytky nepolamou...
stejne montaz necham na teplejsi dny, at se mi ty plastovy prichytky nepolamou...
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nač potřebuješ další hadičku? Přestřihni tu co tam je a vraž tam ten ventil né?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
podle tohoto obrazku potrebuju hadicku od zpetneho ventilu k ostrikovaci, nebo ne?
lze to takto jednoduse vymenit i na astre H? nebo se musi ten plast celej demontovat?Mike.S píše:tady http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 47#p219447 to má RomanK zmáklé
je to jednoduche, ja som to robil na ulici, teda mne to robil kamarat co to robil prvykrat a ja som mu len pomahal
K tomu zpětnému ventilu jsem kus jiné hadičky taky dával , ta origo má na konci vylisované hrdlo , které se nasadí na zpěťák a druhý konec zpěťáku s první tryskou se propojí kouskem nové hadičky ( ta origo je moc tvrdá a kdyby se přeřízla , těžko by se stahovala páskou ) . Stáhl jsem to pak malými elektr. stahovacími pásky . Sundat se musí stěrače a nadzvednout a vycvaknout celý plast ( torpédo ) ruku strčit mezi sklo a gumu torpéda co k němu přiléhá. Buď to vyndáš celé ven ( musí se odpojit hadička ) anebo to jen vycvakneš a nadzvedneš a montuješ ohnutý nad autem . Já to vyndal ven . Pozor na zobáček , který drží trysku ( rád se zlomí ) Jednou rukou jsem držel zobáček a pak jsem musel taky gumovou paličkou na trysku klepnou , aby šla ven ( držela jako přilepená ) Nacvaknou se nové trysky , propojí mezi sebou a nakonec se připojí ta přívodní hadička se zpěťákem . Tak to je asi tak vše .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
a tu hadicku bych sehnal treba v bauhausu?
Myslím , že by ji tam měli mít , určo ji mají v každé prodejně autodílů . Ty stahovací pásky byly asi 7cm dlouhé a pěkně měkké na ohyb , aby dobře obejmuly ty hadičky . Vem si do prodejny i ten zpěťák , aby ta hadička pasovala napevno . V tom hrdle na staré přívodní hadičce je těsnící gumička , tak neztratit ! Tou novou hadičkou se to trochu prodlouží , tak to tam pěkně po montáži urovnej a narovnej , aby ta nová hadička neměla snahu se lámat a zmenšovat průtok . Stěrače se taky někdy brání stažení , je dobré mít po ruce stahováček . Určitě nějaký kamarád má a zapůjčí ( nový stojí asi 500,- )
- Přílohy
-
- Stahovák stěračů.jpg (6.4 KiB) Zobrazeno 3477 x
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,