Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Dneska ráno jsem potkal cestou do Zlína černý 5dv. hatchback po faceliftu, takže asi Dalika. Já jsem jel dneska Astrou, tak si mě třeba taky všiml
- Reklama
To jsem byl určitě já
Akorát dva dny nazpět, to už si nevzpomenu. Ale na Astry koukám, určitě mi neušla
Akorát dva dny nazpět, to už si nevzpomenu. Ale na Astry koukám, určitě mi neušla
Někde v Loukách jsem předjížděl zprava a pak jsi myslím jel i kousek za mnou. U polikliniky jsem tě už ale neviděl.
Zítra jedu zase
Zítra jedu zase
Hej jo to si vybavuju, že jsem se tam řadil za Astru
Já jezdívám takhle brzo ráno (ano pro mě je mezi 7 a 8 brzo ráno ) jen úterky a čtvrtky, kdy frčím na přednášky, pátky nemám vůbec
Já jezdívám takhle brzo ráno (ano pro mě je mezi 7 a 8 brzo ráno ) jen úterky a čtvrtky, kdy frčím na přednášky, pátky nemám vůbec
Inu vysoká Pro mě je to taky brzo, ale jezdím tak do práce každý den Astrou ale jen výjimečně, jinak služební Octávkou.
Zítra navečer frčím do Kromclu, tak se nediv, kdybys mě tam viděl. Konečně si profrčím tu novou dálnici co nám před týdnem otevřeli
Zítra navečer frčím do Kromclu, tak se nediv, kdybys mě tam viděl. Konečně si profrčím tu novou dálnici co nám před týdnem otevřeli
V UL ted potkavam dost astricek, zitra jedu Most, Litvinov a Teplice tak bliknete kolegove
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já už si ju jednou zkusmo projel, ale pořád mě to táhne spíš po okrskách přes KvasiceSolik píše:.... Konečně si profrčím tu novou dálnici co nám před týdnem otevřeli
Příští týden udělám test, kama se to víc vyplatí. Akorát je ta R55 psaná "s poplatkem", tak nevím no
Známku mám, takže no problem
Dnes v Teplicich kousek od divadla cerne GTC, nekdo odsud?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jedu si tak služebákem, počasí nic moc, moje auto zadělaný, že z něj sotva vidím a najednou záblesk, oslnění. Přivřu oči abych neoslepnul a vida. MILOSH . V tomhle sajrajtu jediný naleštěný auto v Ústí, neuvěřitelný
Co je metrosexuál vím, ale jak se říká týhle úchylce, to netuším
Mildo bez urážky, vlastně Tě obdivuju
Co je metrosexuál vím, ale jak se říká týhle úchylce, to netuším
Mildo bez urážky, vlastně Tě obdivuju