Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
29,- a made in Germany
za tu cenu nekup to
jen ta chladicí kapalina za 69,- se mně teď zdá nějaká divná.... snad je jen s měrkou nekompatibilní
za tu cenu nekup to
jen ta chladicí kapalina za 69,- se mně teď zdá nějaká divná.... snad je jen s měrkou nekompatibilní
Astra GTC 1,9 (110kW)
- Reklama
Chladiaca kvapalina je na bázy glykolu, ostrekovacia na bázy alkoholu. Asi preto to nebude fungovať. V minulosti sa používali aj na chladenie zmesi alkoholu. Najpresnejšie meranie teploty tuhnutia je meraním refrakčného indexu kvapaliny
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Zdravím. Dnes ráno (-11) som sa nevedel dostať do auta komplet všetky dvere zamrznuté . Týmto sa vás chcem opýtať aký spray používate? Moj otec strieka gumy na Favoritke 98% silikónovým sprayom ale nejak to nepomáha, aj tak chodí do auta cez kufor.
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
Ja teda používam taky silikon ale né spray-ten dlouho nevydrží a ani ve velkých mrazech není 100%,ale silikonovou vazelinu.U mě se ještě nestalo abych neotevřel dveře a to mam cabrio.
Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007
tak jsem právě opatrně sundal snad 40 kg ledu a sněhu s ledem s naší astřičky z pod prahů a podběhů
černej pasažér co se s náma vozil
černej pasažér co se s náma vozil
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
No motor mojej Astry od utorka nebežal a do pondelka ani nebude....a vonku mrzne a mrzne a auto vôbec nejazdí aby sa zohrialo
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Co ho nejak dostat do podzemni garage?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak včera koupena nemrznoucí kap. do ostřikovačů (-30, byla do -10), dolito, dnes trocha vystříkána a dolil jsem až po hrdlo.
A ouha, přijedu do garáže, a ostřikovače nestříkají. Teď se jen modlím, aby to v garáži povolilo a holka aby neutrpěla vážnější újmu na hadičkách . Ještě večer tam asi skočím..
A ouha, přijedu do garáže, a ostřikovače nestříkají. Teď se jen modlím, aby to v garáži povolilo a holka aby neutrpěla vážnější újmu na hadičkách . Ještě večer tam asi skočím..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Milosh : bývam na dedine a máme garáž akorát na Fabiu (nechápem na čo otec myslel pri stavbe garáže)..a tak jediné miesto pre Astru mam pod prístreškom...
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
jsem tam dneska byl a neměly jiHaczek píše:Já si dnes koupil měrku na měření teploty zamrzání chladicí kapaliny a ostřikovače.