Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
ja som si dnes uvedomil ze ani netusim aku kvapalinu v aute mam. Takze teraz netusim ci mi auto niekde nezamrzne
- Reklama
já dneska konečně vystříkal celou letní směs do ostřikovačů
Dneska výlet do Prahy a po návratu menší úklid + nastříkání gumových těsnění kolem dveří a kufru suchým silikonem proti přimrzání.
Naposledy upravil(a) pueblo dne 28 lis 2010, 18:59, celkem upraveno 1 x.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Astra nepřimrzá....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Asi tak, vcera jsem umyl, dnes jsme jeli na vylet po UL : D a nic nezmrzlo a vody ale vcera bylo dost
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dneska příšerná cesta do práce s často blikající kontrolkou esp mno aspoň vím že funguje
ja som si dnes na nasom firemnom polygone(parkovisko ktore nikto neodhrna) vyskusal ako sa Astra sprava na lade a snehu. ESP sa islo zblaznit kedze sa nevyplo ani po stlaceni Sport a ani zimneho asistenta ci ako sa vola
Neskor som to skusal aj so sluzobnym Pruserom a ten robil este krajsie hodiny
Neskor som to skusal aj so sluzobnym Pruserom a ten robil este krajsie hodiny
Přesně, protiprokluz makal ráno a snad ještě víc při cestě z práce - krásně to vše umrzlo teď večír. Ráno jsem dvakrát předjížděl marně se snažící auto vyjet kopec:) Hankooky zabíraly moc hezky
Já si dnes koupil měrku na měření teploty zamrzání chladicí kapaliny a ostřikovače.
Chladicí kapalinu mám dle měrky na -40 tak je to ok, ale ouha, kapalinu v ostřikovačích mě měrka nehodlá měřit (jezdec se v ní ani nepohne).
Měrka je z Lídlu, kapalina do ostřikovačů do -20 je také z Lídlu, používám ji neředěnou už asi měsíc.... do dneška nezamrzla..... to jsem zvědavý zda do zítra nepopraskají hadičky.....
Chladicí kapalinu mám dle měrky na -40 tak je to ok, ale ouha, kapalinu v ostřikovačích mě měrka nehodlá měřit (jezdec se v ní ani nepohne).
Měrka je z Lídlu, kapalina do ostřikovačů do -20 je také z Lídlu, používám ji neředěnou už asi měsíc.... do dneška nezamrzla..... to jsem zvědavý zda do zítra nepopraskají hadičky.....
Astra GTC 1,9 (110kW)
na kolik vyjde taková měrka asi mrknu do lídlu