reproduktory
Re: reproduktory
trocha sa obavam toho ze ak to nmontuje niekto co bude vozit deti tak tie mu do tej mriezky natlacia co uznaju za vhodne
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
Samothe píše:dával sis to do auta? vypadá to dobře
unás nejlevněji jsem to našel tady
http://www.rockfordfosgate.cz/product/1 ... ine-ktp445
asi dobrá hračka,ale z jedné strany je ISO konektor a z druhé konektor do autorádií Alpine..:-/
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
nema nahodou nekdo navic vyskovy repro do prednich dveri?nehraje mi a kdyz jo tak za kolik diky...
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI74 kW
mam komplet predni sadu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a co zani?me by stacili vyskovy jen ale to asi ne co?taky sem premyslel a tech pionerech jak to hraje?
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI74 kW
Vyskace 2 kila za kus, ale rozhodne kdyz uz to budes rozdelavat nahod ty pincky hraje to cim dal lip
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zajímá mě zadní repra GTC, měnil jste někdo? je tam stejné uchycení jako vepředu, tj, tři šrouby nebo klasika čtyři?
teraz zabijem do placu..co keby som dal dozadu woox basy?? slo by to?len ci to radio utiahne..mam doma komplet repro phillips s woox ..woox ma 13cm len neviem aku hlbku.. repro v astre je jak v dacii ...obrovske sklamanie pre mna..ale co uz. www.di.fm/reviews/i1000review.php
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Vyzkoušej a dej vědět