Zpravuji to vždy tím sprejem na palubku.
Ale máš recht, černé jsou fakt pěknější a pokud dám tmavé fólie na skla tak to bude vypadat jako jedno černé sklo a auto to pěkně opticky prodlouží.
jééé ja tak rád měním názory

Ahoj, díky, taky mě prodejce varoval, že mám radši s foliema počkat na jaro. Takže čekám ....Gord píše:malý add k foliím: Zrovna řeším v práci zabezpečení prodejny pomocí folii na sklo, a v brněnské firmě mi řekli že to dělájí jen na jaře, aby se ta tekutina řádně odpařila a nevznikly ty bubliny.
Přesně to je můj cíl - tmavá bční okna (samo, že s certifikátem) + tmavé sloupky mezi okny. Hliníky na leťáky jsem už pořídil - šestnáctky RONAL Design R47 - http://www.ronal.cz/kola/?mod=catalog s pneu Bridgestone Turanza 205/55 R16 (byly už na autě). Na těch kolech se mi moc líbí ten zlom v ploše uprostřed každého paprsku - stejné téma, které používá Opel na Astře H. Júúú, já se těším na jaroDeepThroat píše:Zapomněl jsem napsat bývalé černéteď už spíš ošahané do šeda místy do bíla.
Zpravuji to vždy tím sprejem na palubku.
Ale máš recht, černé jsou fakt pěknější a pokud dám tmavé fólie na skla tak to bude vypadat jako jedno černé sklo a auto to pěkně opticky prodlouží.
jééé ja tak rád měním názory
1. Myslím, že na hatchback 1.6 úplně stačí, máš být nač hrdýcorsaczek píše:
1. Díky za pochvaluS Astrou jsem moc spokojenej, ale ze Caravan 1.8 bych klidně vyměnil (doufam, že to auto neslyši
)
2. Ohledně displaye - už sem ti psal v novym tématu co jsi založil a koukám že se shoduju s odpovědí Otona
3. Folii sem koupil zde: http://www.grandpapir.cz/ - nevim odkud jsi, ale jsou i v Praze. Jedná se tuším o fólii JAC, na internetu je určitě najdeš. Koupil sem asi 3 metry z role, šířka je cca 50 cm, což na výšku sloupku stačí. Jinak je to fólie, která se používá na řezanou reklamu, polepy aut atd. Koupil sem 5ti letou, neboli 5 let si má zachovat vlastnosti jako když je nová. Myslím, že s delší trvanlivostí se nevyrábí. Zkus se zeptat někde ve velkoobchodech s papírem, grafických studiích atp.
4. Trik s jarem fakt funguje... Voda vyschne a co se stane s Jarem nevim, asi taky vyschne. Každopádně to drží jako kdybys to nepoužil a není to nijak poznat (žádný hrudky pod fólií nebo tak...)
Já to budu stejně předělávat, navíc mám pořád polepený jenom sloupek na pravý straně a nemůžu se dokopat k tomu, abych udělal i ten druhý, takže případně ten proces nafotím a dám sem.
Já už na jaro budu mít snad svoje HáčkoPete píše:Ahoj, díky, taky mě prodejce varoval, že mám radši s foliema počkat na jaro. Takže čekám ....Gord píše:malý add k foliím: Zrovna řeším v práci zabezpečení prodejny pomocí folii na sklo, a v brněnské firmě mi řekli že to dělájí jen na jaře, aby se ta tekutina řádně odpařila a nevznikly ty bubliny.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |