Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Víš co se říká:Na zimakách umí jezdit každej,ale na letních v zimě,to je machrovina
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,
- Reklama
My jsme dnes byli tady - http://www.skolasmyku.cz/
Jiz podruhe, s hackem ale poprve. Kdo nebyl mohu jen doporucit, clovek se zase o trosku vic nauci zvladat svuj vuz
Pro rejpaly, bodu mam stale plny pocet, toto bylo placene od zamestnavatele
Jiz podruhe, s hackem ale poprve. Kdo nebyl mohu jen doporucit, clovek se zase o trosku vic nauci zvladat svuj vuz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To bych si taky celkem rád vyzkoušel. Clověk zjistí jak blbě reaguje.
To jste byli v Moste?milosh píše:My jsme dnes byli tady - http://www.skolasmyku.cz/
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
DIMI má pravdu. Já tam byl od zaměstnavatele loni, teda v Sosnový a je to mazec. Přesto, že člověk čeká smyk, škubnutí nebo jinou bejkárnu, stejně ho to překvapí a rozhodí.
Potrápil jsem tam svojí služební fábku a musím říct, má to smysl a i když ne každej má štěstí, že ho tam firma pošle tak si myslím, že to není až takovej ranec, aby si to člověk nezkusil. Vzít i manželku a máte za jedny peníze dva vyděšený a rozhodně připravenější řidiče
Potrápil jsem tam svojí služební fábku a musím říct, má to smysl a i když ne každej má štěstí, že ho tam firma pošle tak si myslím, že to není až takovej ranec, aby si to člověk nezkusil. Vzít i manželku a máte za jedny peníze dva vyděšený a rozhodně připravenější řidiče
Naposledy upravil(a) pueblo dne 23 lis 2010, 21:13, celkem upraveno 1 x.
To aby tam clovek jel s autem u kteryho se da vypnout ESPecko a nebo ktery ho vubec nema. Jinak si tam asi moc nepocvici, resp. se slusne ESP zapoti
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Zájemci o vyzkoušení co zvládnou se svým miláčkem doporučuji naší ulici v zimě (v prudkém kopci), než to protáhnou sypači..... to je radost koukat co jezdí za umělce.....
Jeden led
Záchranáři se 4x4 nevyjeli... na třetí fotce couvaj dolů.
Jeden led
Záchranáři se 4x4 nevyjeli... na třetí fotce couvaj dolů.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 23 lis 2010, 21:37, celkem upraveno 3 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Si vezmu v zimě skládací židličku a sednu si k Tobě na terasu a budem se dívat. Připrav svařák a kameru, vyhrajem "Neváhej a toč"
Pravda ESP mi vypnout nejde tak jsem tam byl za nejlepsiho Fabie se tam slusne tocily a je videt jaky auto nema abs tak to bych radsi ani v mokru si na snehu do provozu nepoustel.
Kdo jste v sobotu videl Autosalon byla tam reportaz primo z Mostu z toho "cviciste". Pripadne na netu shlednout.
Kdo jste v sobotu videl Autosalon byla tam reportaz primo z Mostu z toho "cviciste". Pripadne na netu shlednout.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky na ten poligon vždy koukám, když jsem v Mostě na okruhu...
Něco podobnýho máme u nás na letišti když nasněží a gratis
Něco podobnýho máme u nás na letišti když nasněží a gratis