nové GTC Paris
- Reklama
Re: nové GTC Paris
TO JE KRUTOVLÁDA!!!
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
a teraz sa priznajte koho je to garaz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
uuuuuuu to je mazel
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Takže prodám háčko, dům, jednu plíci a jdu si to objednat!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Možná aji ledvinu
njn, kiež by som mohol povedať, že tie naše sa mi páčia viacej....
Scirroco sa má načo tešiť. Prekvapil ma, na pohľad, veľký kufor, asi bude mať o nejaký ten litrík navyše oproti starému Gétécéčku.
Scirroco sa má načo tešiť. Prekvapil ma, na pohľad, veľký kufor, asi bude mať o nejaký ten litrík navyše oproti starému Gétécéčku.
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Dizajnom myslim velmi podarene (mozno snad okrem zadku a bez-emocneho tvaru dveri ako z MPV), nastastie ako to uz byva, nazivo bude auto vyzerat o hodne lepsie.
Jazdecky sa nove GTC ale pochova akonahle sa hmotnost priblizi 1,5tone. Taktiez tieto A-ckove stlpiky robia vodica slepim do zakrut.
Pipanie kluca v zapalovani pri otvorenych dverach je ciste terno, vyskakovacim cuplikom v dverach tiez nerozumiem a ludia vzadu sa zase nebudu mat coho nad oknom chytit pri ostrejsich prejazdoch serpentinami
Jazdecky sa nove GTC ale pochova akonahle sa hmotnost priblizi 1,5tone. Taktiez tieto A-ckove stlpiky robia vodica slepim do zakrut.
Pipanie kluca v zapalovani pri otvorenych dverach je ciste terno, vyskakovacim cuplikom v dverach tiez nerozumiem a ludia vzadu sa zase nebudu mat coho nad oknom chytit pri ostrejsich prejazdoch serpentinami
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts