Opel GTC
- Reklama
Re: Opel GTC
Krásná, černá barva a ty kola - pecka! Jen se trochu víc rozepiš o výbavě a víc fotéééék
O.K
Motor: 1.6 77 Kw 5ti kvalt
Rok výroby : 3/2006
Barva: černá metal
Manualni klimatizace
6x nebo 8X Airbag ted nevim
CD 30 MP3
Mlhovky..a další věci
Koupeno s 56 tisici kilometry
Kola se mi líbi hodně akorát je pravé přední kolo pěkně odřené od obrubníku a to několikrát na to samé místo tak nevím co stím.Chtěl bych na to po zimě dát 17ti palce.A KN filtr.Více fotek dodám Neměl jsem v plánu toto auto ale hodně se mi zalíbilo
Motor: 1.6 77 Kw 5ti kvalt
Rok výroby : 3/2006
Barva: černá metal
Manualni klimatizace
6x nebo 8X Airbag ted nevim
CD 30 MP3
Mlhovky..a další věci
Koupeno s 56 tisici kilometry
Kola se mi líbi hodně akorát je pravé přední kolo pěkně odřené od obrubníku a to několikrát na to samé místo tak nevím co stím.Chtěl bych na to po zimě dát 17ti palce.A KN filtr.Více fotek dodám Neměl jsem v plánu toto auto ale hodně se mi zalíbilo
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Mám ty samé kola a jedno mám taky docela dost odřený, zkusím nějakou opravu na jaře. Tak přeju ať si rád, že sis vybral právě astru GTC
No jo koukám máš ty samé..Ted jsem byl na přezutí v servise a ptal jsem se na to a prej že by se to muselo kitnout a celé nově nastríkat..protoze ten majtel predemnou musel najíždet stále na to jedno místo a prej by se mi ta oprava nevyplatila..kolem 2000 tisic..děkuji že mi to přeješ snad nebudou žádné problémy
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
Samothe> tym luxusom myslis to, ze je financne a casovo narocne udrziavat ciernu ciernou?
Krasne GTC, hlavne tie aludisky su super. Vela stastnych km...
Krasne GTC, hlavne tie aludisky su super. Vela stastnych km...
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Auto super, kola chvalit nemusim kazdy vi ze to jsou nejlepsi disky na hacko
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
když nepočítám náročnost udržování tak luxus jinak na gtc jedině 18" né 17"
Narocny to neni kdyz to vemes aspon 1x tydne wapkou a pak jen hadrem dolestis, praktikuji toto jiz pul roku a bez problemu, rucni mycka na pumpe za par korun a auto cisty skoro porad
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet