Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dost divna cena? Co vy na to? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8486150
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
- Reklama
No to je víc než divný,řekl bych,ta cena to bude asi překlep,ale celkově je ten inzerát nějakej divnej.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Regenerace, tak jsem jel ten sajrajt vyvenčit.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Bud podvodny inzerat nebo IMO nesplaceny leasing (chybi splatkovy kalendar).Fila78 píše:Dost divna cena? Co vy na to? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8486150
Opel Zafira B 1.8 (Z18XER) Cosmo, Comfort (2007, import)
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
taky bych rekl cena bude sedet plus doplatit leasing
Opel Astra OPC
podvod - země původu česká republika a naladěné hitradio RTL? To smrdí...
třeba to má internetový rádioAtomas píše:podvod - země původu česká republika a naladěné hitradio RTL? To smrdí...
EX Opel Astra H caravan
tak já dnes jel opět Prahu a zpět (v neděli průměr 5,1 a dnes nehorázných 5,9 )a vložil jsem tam jednomu stříbrnýmu kombíku letáček, doufám že se v tom počasí nerozmočil než jsem dojel domu
vcera vylet do Viedne a zistenie ze mi PP divne ukazuje spotrebu. Predvcerom som odpojil baterku a ked som ju zapojil tak samozrejme boli obe pocitadla vynulovane. Ale teraz mi jedno ukazuje spotrebu 6,8 a druhe 7,1. Ostatne hodnoty su rovnake
včera jsem zjistil, že mám promáčklinu (o trochu větší než 50,- mince) a oděrky na levým zadním blatníku, samozřejmě elementární slušnost se nekoná, takže žádná vizitka, nebo alespoň telefonní číslo nikde...