zabezpečení proti krádeži
Re: zabezpečení proti krádeži
Tak já znám osobně dva lidi, kterým ukradli Oktávku. Jeden ji dokonce viděl mizet v prachu, když se k ní vracel z obchodu. Nejhoší bylo, že jednomu ji ukradli na dovolené v Chorvatsku a druhýmu v Budapešti , ty oplétačky s místními orgány a následný komplikovaný návrat domů jim fakt nezávidím.
- Reklama
No, to je přesně důvod, proč to chci lapkům zkomplikovat. S rozbitým okýnkem dojedu zpět, pěšky a rodinou na zádech to nevidím dobře.
vojta píše:no milouši já neznám ani nikoho kumu by ukradli jakýkoliv auto, nebo si aspoň teď nevzpomínám, jo akorát si pamatuju jak nám chtěli asi před 20 lety ukrást naší leštěnku škoda 105L a díky tajnými vypínači zůstala na svym místě
Tam jsem ho mel taky a pak i v nexii, u aster uz to resim havarijnim, vyjde to na vic penez ale co uz, zijem jen jednou ne?!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já znám pět lidí z okolí který přišli o auto. Dokonce i o Opla astru. Více však Oktávky, Fábie a Peugeot. A JirkaF ví o čem to je, když už o jedno auto přišel. Ale každý je chytráček a pak kouká. Já byl taky chytrolín, když jsem si auto nepojistil, protože jsem 15let nic neodřel natož naboural.
nám ukradli firemní BMW 330Dd coupe rok 2008 a věřte tomu trvalo jim to podle kamery do 2 min. bylo to pro ně jako ukrást dítěti lízátko, samozřejmě se nenašlo, alarm origo, vin na sklech...
btw pokud jste viděli záznam v TV jak kradli řediteli ČT jeho BMW tak přesně takhle to bylo i nám, rychlovka
btw pokud jste viděli záznam v TV jak kradli řediteli ČT jeho BMW tak přesně takhle to bylo i nám, rychlovka
EX Opel Astra H caravan
nemám garáž, parkuju na ulici, tak mi řekněte co a za kolik bych měl do toho auta dát, aby to bylo OK?
myslel jsem na to GPS vyhledávání, ale rušička stojí 20 dolarů, takže na co to slavný vyhledávání je? tak si tam mám dát alarm a nějaký to tlačítko? mno a co když toho zloděja načapám jak se hrabe v autě a hledá vypínač, někdy v noci, vytáhne bouchačku a jakej jsem byl...
nechám si poradit
myslel jsem na to GPS vyhledávání, ale rušička stojí 20 dolarů, takže na co to slavný vyhledávání je? tak si tam mám dát alarm a nějaký to tlačítko? mno a co když toho zloděja načapám jak se hrabe v autě a hledá vypínač, někdy v noci, vytáhne bouchačku a jakej jsem byl...
nechám si poradit
Já přidám takovou moji jednu zkušenost. Sice se to krádeži netýká ale táká se vandalizmu. Mám ještě stále škodu favorit na sídlišti před barákem a zde bydlí víc mladších, kteří mě zřejmě asi závidí (fávo mám poněkud vymazelený, poladěný, audio za větší peníz apod.) a míval jsem každou chvíli poškrábaný, jogurty vykydaný na sklech a podobné nepříjemné věci. Koupil jsem si alarm za tisícovku (dálka s centrálem, otřesy, imobililzér...) A vždycky když odemykám nebo zamykám auto, tak to pořádně "kvákne" prostě to houká a je mi jasný, že tim ráno někoho vždycky vzbudim, ALE od tý doby ani ťuk! Škůdci se zřejmě bojí prozrazení při houkání... Takže mám jasno v tom, že až astru brzo koupím, chci, ať to dělá randál! S havarijkou počítám.
Jak to máte vy když odemykáte/zamykáte auto? Krom klasického zablikání blinkrů, udělá to i nějaký zvukový projev?
Jak to máte vy když odemykáte/zamykáte auto? Krom klasického zablikání blinkrů, udělá to i nějaký zvukový projev?
origo alarm ani centrál nekvíká
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Moje litá kola jsou od pána, kterému prý ukradli Háčko.. Jinak kolegovi ukradli cca před pěti lety Felicii. Zabezpečenou vším možným, měl ji "rád". Vyšlo na něj parkování na konci řady a auto natáhli na odtahovku.. Proto říkám, že když někdo bude chtít, můžeš tam mít zamknutou tchýni a ukradnou to stejně..
Nevite nekdo cim se delaji ty sablony k leptani skel a kde bych to sehnal?
Astra H combi 1.3 CDTI (1248ccm/66kW/90HP)