Zapojení tlačítka SPORT
Re: Zapojení tlačítka SPORT
kdyby to Leonikovi nejelo, tak bych měl zájem, ale je ta lišta vůbec funkční?, že jde z ruky do ruky?
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Se zárukou.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Lišta vymontovaná a připravena k prodeji.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
mám o ní zájem, ale ještě jsem se nedíval na ten konektor, jestli mám obsazené ty piny, které by měly být a taky bych to chtěl k vypínání ESP a nevím jestli k tomu není potřeba zkontrolovat ještě něco dalšího. Je to náročné dostat se ke konektoru?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Zájemci o lištu prosím zde
Kód: Vybrat vše
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2348
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Přidal jsem se do klubu s dodělaným tlačítkem SPORT, propojení mezi lištou s tlačítkem Sport a IPC jsem musel dodělat, tlačítko jsem aktivoval v IPC a tlačítko zdá se funguje - po zmáčknutí se rožne kontrolka na tlačítku a pravděpodobně se i změní odezva plynu, ale zato bych ruku do ohně nedal.
Jinak ESP se mně vypnout pomocí zmáčknutého tlačítka (4s) SPORT nedaří, ale když tlačítko testuji v OPcomu, tak se mně rozsvítí i kontrolka ESP a napíše to na kilometrovníku IPC - ESP off a pak zase ESP on, tak nevím kde je chyba, když to takhle OPcom dokáže testnout... Funguje Vám to taky takhle, myslím těm kterým nejde vypnout ESP? Pokud kilometrovník umí zobrazit ESP off a on, tak by se dalo předpokládat, že IPC to podporuje ne? Díky za každou informaci.
Jinak ESP se mně vypnout pomocí zmáčknutého tlačítka (4s) SPORT nedaří, ale když tlačítko testuji v OPcomu, tak se mně rozsvítí i kontrolka ESP a napíše to na kilometrovníku IPC - ESP off a pak zase ESP on, tak nevím kde je chyba, když to takhle OPcom dokáže testnout... Funguje Vám to taky takhle, myslím těm kterým nejde vypnout ESP? Pokud kilometrovník umí zobrazit ESP off a on, tak by se dalo předpokládat, že IPC to podporuje ne? Díky za každou informaci.
nastav si v budíkách tlačítko sport pro sportovní podvozek, pak ti pujde i vypnout esp
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jsem na tom stejně. Tlačítko funguje, změní se reakce plynu, v mém případě i posilovače, ale ESP vypnout nejde. I když jsem na radu Vojty dal sportovní podvozek. Nevím na čem všem to zálěží, je i možný, že OP-COM prostě není všemocný, asi by to chtělo zkusit Techem.
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ked ti to opcom preprogramoval tak ze aj po druhom pripojeni tam mas spravnu hodnotu, tak ti asi tech nepomoze. Opcom alebo tech len prepisu hodnotu registru v riadiacej jednotke (mikroprocesor)
Hmmm, myslel jsem si to, ale pak už fakt nevím, kde může bejt jeětě nějakej zádrhel....