Zobrazovanie navigacie na CID
Zobrazovanie navigacie na CID
Vcera mi v Opli v ZA menili GID za CID a az dnes som odskusal navigaciu a vysledok ma moc nepotesil. Vobec mi nezobrazuje mapu. Kde moze byt problem. Clovek by si myslel, ze ked to urobia v Opli, tak to bude dobre. Znova sa mi tam ist nexce. Zobrazenie prikladam.
- Reklama
Re: Zobrazovanie navigacie na CID
Bud nemas propojene radio s displejem nebo ti nevymenili antenu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nemáš tam RGB kabel, ten se musí přidat pokud se dává cid za gid, stojí asi 3000 novej
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
...takže dokoupit a znova to rozdělat... o autorizovaných servisech si už opravdu žádné iluze nedělám...
kedze si si len objednal vymenu displeja tak reklamacia tazko. RGB tu niekto ponukal za 50€
tak je otazka co si objednal, to je fakt ale mohlo je napadnout nabídnout kompletní zapojení i navigace, vždyť proč by si jinak nechával měnit displej...
asi čekal že výměnou za CID to bude fachat všechno
Tak som to rozobral a oni tam naozaj nezapojili ten RGB kabel, ktory tam mimochodom bol, pekne som to nafotil, predtym, potom, rozobrate s nezapojenym RGB kablom a uvidim, skusim to reklamovat, ze ako sa zachovaju. Volal som aj s tym konkretnym elektrikarom a on povedal, ze on ho nezapajal, tak akoze to ma inak dorazilo. Myslite, ze by som s tym mohol akoze nieco robit v ramci reklamacie aspon nech vratia peniaze za pracu, ktoru som si v podstate urobil sam a nebolo to malo?
Vies co ak myslis ten opel z ZILINE tak tam my som si NEDAL ANI RETAZ Z BICYKLA NAMAZAT!!!!!
Bol som tam dvakrat zhanat nahradne diely a vzdy to skoncilo slovami prepacte ale nasi mechanici este motor 1.7 CDTI nemali rozobraty takze nevedia co moze byt popripade ako poruchu odstranit! A to som zhnala hadicky do chladiacej sustavy! Takze pekne im to tam chod rozje.... o hlavu a daj si to spravit niekomu za menej penazi a hlavne KVALITNEJSIE! a aspon vies kam uz nemas chodit!
Bol som tam dvakrat zhanat nahradne diely a vzdy to skoncilo slovami prepacte ale nasi mechanici este motor 1.7 CDTI nemali rozobraty takze nevedia co moze byt popripade ako poruchu odstranit! A to som zhnala hadicky do chladiacej sustavy! Takze pekne im to tam chod rozje.... o hlavu a daj si to spravit niekomu za menej penazi a hlavne KVALITNEJSIE! a aspon vies kam uz nemas chodit!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT