Spotřeba s automatem
Re: Spotřeba s automatem
Astru mám zatím sice jen týden a na Easytronic si teprve zvykám, ale spotřeba 6,3L při 80% jízdy ve městě mě docela potěšila. Klimu nevypínám. Samozřejmě tohle tvrdí jen BC, při tankování spočítám reálnou spotřebu.
Astra H 2009 1.4 66kW Easytronic
- Reklama
Tak jsem dotankoval a výsledek je:
BC 6,7 l/100km
skutečná spotřeba 45,52l/678km = 6,71l/100km
Těch 6,7 je pří jízdě 70% město, 30% okresky. Klima pořád zapnutá.
BC 6,7 l/100km
skutečná spotřeba 45,52l/678km = 6,71l/100km
Těch 6,7 je pří jízdě 70% město, 30% okresky. Klima pořád zapnutá.
Astra H 2009 1.4 66kW Easytronic
Hodne dobry je videt ze easytronic umi snad jeste min nez klasicky manual
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vikendový výlet 1200km. Z toho cca 450 km dialnice ostatne normalne cesty. Asi 100 km v meste. Zimne gumy Alpin 4.
Priemerna rychlost 73km/h a spotreba 6,1l/100
Priemerna rychlost 73km/h a spotreba 6,1l/100
Na naftaka dost rekl bych.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dost???Na zimních gumách,poměrně vysoká průměrná rychlost a s automatem,řekl bych víc než dobrý
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
mylouši neblázni
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
beru zpet,ja si nevsimnul tech okresek myslel jsem ze jel jen dalnici a kousek mesta.
prvych cca 530 km bolo za 5,9l/100 a to bola kombinacia 300 - 320km dialnica( nemeral som to presne) a 200 km normalne cesty. Vtedy bola rychlost tusim 92 ako som pisal. Po prvych 400km co bola dialnica + normalne tak spotreba bola 6,2l/100 a rychlost 103km/h. Urcite si nemyslim ze to je vela, kedze to je automat.
No 5,9 jsem měl průměr se Zafirou když jsem jel v létě z Krkonoš. Celou cestu po prakticky prázdných okreskách (neděle ráno ), byla by možná i o desetinku lepší, ale před Žďárem byla objížďka a tam to bylo trochu brzda-plyn