Letné pneumatiky - nejaké rady ,postrehy?
Re: Letné pneumatiky - nejaké rady ,postrehy?
Vojto co naděláme, prostě některým lidem není ani rady ani pomoci
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
kdysi jsem taky na drivejsi auto kupoval jete pneu ale musim rict ze to byla nejvetsi chyba jelikoz vzorek byl nic moc a clovek casem zjisti ze kdyby koupil nove udelal by o dost lepe a dalsi vec co mi tak trosku vrtala hlavou tak se mi zdalo ze vzorek mizel rychleji nez by mel..bylo mi receno ze je to tim ze pneumatiky byly jete na jinem aute ktere je sjelo jinak a pneumatiky meli vyjetou svoji stopu,kdezto moje auto je zas zacalo sjizdte jinak tak nevim co je na tom pravdy..
Opel Astra OPC
No ja som kupoval zimné ojazdené,ale tie mali na svojom konte asi 50 km a odjazdil som na nich celú zimu bez problému a stále sú ako nové...ja viem že je to nič moc kupovať ojazdené , ale za tú cenu a majú stále 7mm vzor, tak sú lákavé.Gumy som videl vyzerajú vážne v pohode.Počkám si ešte kedy boli vyrobené a podľa toho sa rozhodnem
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Lidi, dneska jsem nanadal nový kola, ale všiml jsem si že mám celkem dost závaží. Může to být tím že jsem nandával starý gumy co jsem měl na původních kolech ? Chci je jezdit aspoň ještě sezonu, jelikož vzorek je v pohodě a chechtáky jaksi nejsou. Jsou to Conti PremiunContact z roku 2007
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
težko říct,když jsi je nezkusil roztočit na vyvažovačce před nazutim....ale může to tak být...
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Letní
Pirelli P7 Cinturato 205/55 R16 91V
Má někdo zkušenost?
Pirelli P7 Cinturato 205/55 R16 91V
Má někdo zkušenost?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
P7 mam na gecku ale uz nekolikaty rok a dobry,a le ne presne model co popisujes.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Test pneu 205/55 R16 pro rok 2012
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jeste by to chtelo ceny u toho
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw