Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes priprava na zimu - Zafira sa dnes bola prezut, okrem toho som ju dnes navoskoval a nalestil.
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi (125 kW) Automat
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
- Reklama
Dnes obuty nové Nokiany, takže sníh může začít padat po metrech
Dnes pri cuvani naraz do maleho kovoveho vycnelku zo zeme preliacena zadna strana narazniku
ASTRA H CARAVAN,2007 1,9 CDti 88kw,COSMO in black skin
Pristi tyden ma byt 15C
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já mám taky na zadnim nárazníku parádní rejhu, když za mě zaparkoval jeden kretén s transportértem, kde absolutně neměl co dělat. Na tý nerovný zámkovce jsem se odtamtud dostávala 15 min po centimetrech, pokaždý to pěkně sklouzlo po těch kostkách...a městská policie co jela kolem si na to ještě zastavila, aby se koukla, jak se s tim trápim...
Btw, kluci dílenský, kde by se dala sehnat krytka nějakýho otvoru pod přednim světlem (na Insignii), někdo nám krytku odloupl a v autě je ted díra...ani nevim co pod tou krytkou je, nějaký dráty...
Btw, kluci dílenský, kde by se dala sehnat krytka nějakýho otvoru pod přednim světlem (na Insignii), někdo nám krytku odloupl a v autě je ted díra...ani nevim co pod tou krytkou je, nějaký dráty...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
2Tereza: To je krytka ostrikovace svetlometu, cislo dilu ale bohuzel nemam. V oplu ti ji objednaji, ale nevim jak je to s barvou, tyhle dily se vetsinou musi lakovat do barvy auta.
Jinak dnes naimpregnovana gumova tesneni kolem dveri a vymenena kapalina do ostrikovacu, doufam ze kdyz bylo na ni napsano do -70°C, tak fakt nezamrzne
Cim osetrujete kontakty autobaterie?
Jinak dnes naimpregnovana gumova tesneni kolem dveri a vymenena kapalina do ostrikovacu, doufam ze kdyz bylo na ni napsano do -70°C, tak fakt nezamrzne
Cim osetrujete kontakty autobaterie?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Dnes výměna termostatu,starý špatně zavíral.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
kolik dals?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jen za termostat 375,plus hodinka práce.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
To Westler:
Díky. S tou barvou je to pitomý no, v týhle červený už to určitě předpřipravený mít nebudou a lakovat takovej kousek...a pak zas přijde nějakej blb s nenechavejma rukama jako teď...
Díky. S tou barvou je to pitomý no, v týhle červený už to určitě předpřipravený mít nebudou a lakovat takovej kousek...a pak zas přijde nějakej blb s nenechavejma rukama jako teď...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW